“Otthon az, ahova hazatérsz. Ahol valaki vár este. Ahol ismered a fal kopásait, a szőnyeg foltjait, a bútorok apró nyikorgásait. Ahol úgy fekszel le az ágyba, hogy nem csak alszol, hanem pihensz. Nem csak pihensz, hanem kipihened magad. Kipihened az életet, az embereket, mindent. Ahol otthon vagy, az az otthon. …Nem kell hozzá sok, csak egy szoba és egy érzés. Egy egészen egyszerű állati érzés: hogy ma itt élek. Van egy ágy, amiben alszom, egy szék, amire leülök, egy kályha, ami meleget ad. …És hogy ha ide este bejövök, meglelem azokat, akik még hozzám tartoznak. Ez az otthon.„ (Wass Albert)

Egy otthon harmóniájának alapja a szeretetteljes légkör, ahová jó hazamenni. Azonban, ahogyan a zenében is, az alaphangra épített további hangok határozzák meg a harmónia jellegét, karakterét és szépségét., úgy formálódik szeretni való, kellemes környezetté lakásunk egy-egy gondosan kiválasztott tárggyal. A színek tónusa, a textilek struktúrája, a padlók és falak burkolata, a funkcionális bútorok és a hozzájuk illeszkedő kiegészítő és dekorációs elemek, sorra hozzájárulnak jó közérzetünkhöz.

A kandallók nem csupán szimbolikusan, hanem valóságosan is megteremthetjük „a családi tűzhely melegét”. A kandalló elé kucorogvaátélhetjük a ropogó tűz romantikáját, az izzó parázs látványát, kémény, füst és korom nélkül. Gyönyörködhetünk a kifogástalan designban, amely ízlésünk szerint lehet finoman klasszikus, elbűvölően romantikus, vagy letisztultan modern, minőségi alapanyagokból, változatos színekben és formákban.

Egzotikus tájak, hangulatos városok, színek, kultúrák, élmények kelhetnek életre lakásunk falain. Közös emlékek, vágyak, álmok hangulatát idézhetjük egy jól megválasztott képpel. A webáruház dekor vászonképei, modern design képei, vászon reprodukciói, lakásunk berendezésével harmonizáló színei, egyedi hangulatot, személyiséget adnak otthonunknak. Fatáblára készült képekkel, prémium képekkel, luxust csempészhetünk falainkra, s az egyszerű környezetet nagyszerűvé varázsolhatjuk az eredeti festményekkel

S ha gondosan berendeztük lakásunkat, dőljünk hátra, a bortartóból emeljünk le egy finom nedűt, s a kandalló előtt koccintva, összebújva élvezzük a pillanat örömét. Érezni fogjuk, hogy otthon vagyunk!

 

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Hogyan válasszunk parfümöt?
Next post Ha sárga akkor…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük