Toruk Makto: maja és más jóslatok a magar mágusokról, hunikról

 

 

A maják a magyarságról: Atlantisz idején az emberiség 3 kasztban szerveződve élt: mágusok, harcosok és földművesek. A mayák azt mondják, a mágusok kasztját úgy hívták, hogy magar. Ezzel az állítással pedig a mayák nincsenek egyedül, ugyanis az Iráni Szent iratokban is megtalálhatóak az erre vonatkozó feljegyzések.

atlantis

A magar mágusok képesek voltak szinte minden betegséget meggyógyítani, fára írva titkos betűkkel őrizték tudásukat. 2012 év végétől, újra magar mágusok jelentek meg a világban. Egy szent irat szövege így szól: „messze nyugatra vetődtek a magar mágusok. Hosszú szenvedés vár rájuk, de amint a 7-ik prófécia beteljesül, és a jel a földön megjelenik, vagyis a (13 kristálykoponya együttállása) A magar mágusok felemelik fejüket a porból, ahova a sárember sújtotta őket. Legyőzik a sárember korát, ezzel a győzelemmel pedig egy döbbenetes küldetést fognak vállalni”.

joslat

A magarok, akik valamikor a mayák orvosai voltak, az egész világ orvosaivá vállnak. A Magaroknak a vaskor legyőzése, és az Aranykor elhozatala a küldetése. (A maja jóslatban megtalálható, hogy azt a népet, aki elhozza az Aranykort, úgy fogják hívni, hogy huni).

A hunik valójában pedig azért érdekesek, mert hajszálaik testükben visszaállnak olyanra majd, hogy az tökéletesen azonos annak az emberiségnek a hajszálával, akik a Szíriusz világában tanácskoztak. Továbbá a huni nép, kapcsolatba lép az Univerzum Szent Központjával.

aranykor

Ha más érdekes földönkívüli jelenséget vizsgálunk, például az Izsáki László-féle aranylemezes üzeneteket, ezekben is ugyanígy található sok hasonlóság.

“Ha orcád olyan lesz, mint a nap

Hajad csillog, mint a harmat

És szemeid, mint három csillag

Örök időkön át Istenien szép vagy.

De bölcs nem vagy, mert nem tudod

Mi az Isteni akarat, ami csillogtat

Így csak vagy, és bölcs, ha majd

Rád ragyog egy új nap.”

huni

A szálak szépen összefutnak. A Szent iratokban a hunikat így is megnevezik: „csillagemberek”, „égi emberek”. Ugyanitt az indiai jóslat szerint a hunik, szákák, (szkíták) árasztják majd az Istenek Fényét az Emberiségre. Itt az ideje, hogy kicsit komolyabban vegyük az Életünket. Fontos lenne mindenkinek tanulmányozni az eddig nem ismert, mély, rejtett emberi tulajdonságokat.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

22 thoughts on “Toruk Makto: maja és más jóslatok a magar mágusokról, hunikról

 1. Elgondolkodtató és egyben nagyon sok kérdést vet fel… Az egyik alapvető – HOGY-HOGY ILYEN SOKÁIG MARADTAK EZEK AZ ŐSTÖRTÉNETI, ANTROPOLÓGIAI “TITKOK”?! MAGYAR TÖRTÉNÉSZEK EMLÍTÉST SEM TESZNEK, NEM IS FOGLALKOZNAK VELE, MÁS NEMZETEK TÖRTÉNELMÉBEN PEDIG NEMZETI KINCSKÉNT KEZELIK…
  ÉRTHETETLEN!

  1. A baj, hogy a MTA kissé be van gyepesedve, a bizonyítékokat ha kell félre söprik, ha nem illik a képbe.

  2. Talán azért titkolták és ma sem publikus,mert úgy mondják :van egy kiválasztott nép(nem a Magyar)

 2. De szép esti mese … jó annak aki hiszi a mikulás létezését … Ne bántsatok egy nemzetet sem,mert nem tudhatjátok kinek a leszármazottai vagytok ! Gondoljatok csak arra,amikor a tatárok után elnéptelenedett az ország … különböző nemzetek fiait telepítette be Bélánk,aki újra létrehozta a” magyar népet” ..

  1. Ezt az elnéptelenedést rég megcáfolta Kiszely professzor !Maga a magyarországi hadjárat /-tok/ szinte kivétel nélkül sikertelenek voltak ! Nem a nagykán választás,hanem a hatalmas veszteségek miatt vonulnak vissza ! Elferditett történelemre ne alapozzunk !

  2. Kedves Julika Törös! nagyon sok olyan történelmi tény van, ami sajnos(?) azokat támasztják alá, akikről fentebb azt mondta csak ülnek és mesélnek. tessék kicsit a témában elmélyedni, és utána véleményt mondani.
   szeretettel: Panni.
   tudja, a nem tudás az ember legnagyobb ellensége, mert félelem van benne, és a félelem meg is akadályozhatja a dolgoknak való utána járást, és ez is kiviheti a népeket az utcára. Sokaknak pedig a tudatlanságban tartás a célja, nézze meg a médiákban olvasható, látható hírek minőségét, témáit.

 3. Szeretem hallani a magyarok ősi hitéről, rendeltetéséről szóló tanításokat, olvasni az írásokat, de szeretem azt is tudni, hogy honnan erednek az írások. Itt szó esik több ősi jövendölésről, írásról, amit más nemzetek féltve őriznek. Meg tudhatnánk, pontosan melyik írásokról van szó, honnan ered az információ pontosan?

 4. MAGYAROK VAGYUNK!
  Ősi erényünk ,hogy az
  ellentől nem félünk
  Sokfélén Magyarként megférünk
  Őseink reményeit reméljük.
  Hőseink tetteivel jelenünk megéljük!
  Szent szövetségben tart vérző karjuk,
  Hisszuk Istent, és Szebb jövőnket is valljuk,
  És sok ezredéves koron át,
  visszhangzik szózatunk : őrizzük szent Hitünk
  és megvédjük Hazánk és a Koronát !
  -fcs-

 5. Miért van az hogy még most is a nagy szabadság és (függetlenségünk )mellett eltitkolják nagyjaink (MTA A VALÓS TÉNYEKET?) VAGY A TÉNYEK HAZUGSÁGOK AMIK CSAK KITALÁCIÓK? Én elhiszem amiket olvastam fentebb mert az ember érzi az igazságot és akkor is magyar vagyok még ha egyesek IV.Béla óta azt szajkózzák hogy a tatárok szétziláltak bennünket ! Biztos hogy volt vérfrissítés de egy nemzetnek ez mindig csak jót tett ! A szkeptikusoknak azt üzenem hogy előbb tájékozódjanak , mélyedjenek bele a külhoni írásos anyagokba mik rólunk szólnak és nagyon meg fognak lepődni !!!Végezetül hogy mennyire nem ismerik a történelmet sokan egy példát szeretnék leírni ( ami szégyen ránk nézve )! Sokat járok ERDÉLYBE még pontosabban SZÉKELYFÖLDRE barátainkhoz akik már szinte családtagként kezelnek bennünket !Hazaérkezés utáni beszélgetéskor számtalanszor megkérdezték HOGYAN TUDTATOK KOMMUNIKÁLNI BESZÉLGETNI VELÜK ??? NO COMMENT !!!

 6. Sajnálom hogy nem közölték le az írásomat de ez nem jelenetett meg mert életemben most írtam először az Önök lapjára de úgy látszik a CENZÚRA kiválóan működik ! Gratulálok !!! Kiss Ferenc

  1. Kedves Kiss Ferenc! A cenzúra kizárólag a mocskolódó, közönséges hangnemet használóknak szól. Mindemellett egy nap hihetetlen mennyiségű üzenetet dolgozunk fel, elképzelhető, hogy az Öné elkeveredett. Kérem, írja le mégegyszer gondolatait. Üdvözlettel: főszerkesztő

 7. Kiss Ferenc és mások:én egyszerű okát látom az eltitkolásnak:talán mert a köztudatba van egy “kiválasztott nép”

 8. Kedves mindannyian! Szeretem a nemzetet felemelő írásokat. Szeretem, ha az MTA közlésein túlmutató igazságokat is olvasok. Szeretem, ha bebizonyítják, hogy a magyar népnek világmegváltó szerepe van. De, kérem szépen, ez igaz minden néppel kapcsolatosan. Minden nemzetnek sajátos feladata van, de miközben azzal dobálóznak, hogy a magyar fogja megváltani a világot, azt látom, hogy hitben nem így áll a helyzet. Ugyanis sok más nép van, amelyik hitben messze fölülmúlja a mai magyar szintet. Sajnálom, szeretnék bízni ebben, de amíg az Önök országában szinte 3o százalék a középkorúak körében a megkereszteltek száma, amíg nagyfokú hitetlenség, sőt ateizmus uralkodik ott, addig nem remélek jobb világot. Ez az örökös mi vgyunk a jók stílus csak arra jó, hogy a bőkezű szponzorok elhiggyék, hogy attól mozog a világ, hogy ők adakoznak. Amit feltételez az állítás, az pedig arról szól, hogy tőlünk kell bölcsességet tanuljon a világ. Na, le a mellénnyel, tényleg tőlünk?Előbb tessék komolyan venni az évezredes hagyományt, tesék ápolni az ősi tudást, és tessék alázatos lenni. Amúgy tessék odafigyelni, Karácsony van, most kell áldást kérni másokra. Meg magunkra!

  1. Kedves Báncsa Gábor! Nem igaz, hogy a megkereszteltek száma 30%, ez teljesen téves információ. A középkorú lakosság igaz, az 50-60-as évek szülöttje, nem volt “divat” az egyházi esküvő, és a keresztelés, a lakosság megfigyeltetése miatt. Ezzel azonban nem sokan törődtek. Titokban, vidéken tarottak egyházi esküvőt, és kereszteltek. Az én osztálytársaim közül /61-es évjárat/, a gyerekek 80%-a keresztény, a római kat.-ok meg vannak keresztelve, sokunk hittanórákra járt. Természetesen titokban. Magyarország semmmivel sem alább való, mint bármely többi nép, és ha a tudásában, kultúrájában több nemzet is felmagasztalja, annak csak örülni kell. Tehát fel a mellénnyel, Önnek is, kedves Gábor, még ha nehezére esik ez, akkor is.

 9. Mindenki aki megérett rá érzi az igazságot!Én csak annyit mondanék,hogy nem tartozom egy politikai csoporthoz sem….semilyen gyülekezetbe sem…nem járok templomba…a Jehova tanuit sem engedtem be sose…valahogy…valami mindig visszatartott attól,hogy csatlakozzak ilyen és ehhez hasonló csoportokhoz!Sosem tudtam miért!Nem mondtam hogy nem hiszek a Teremtő Erőben….egyszerűen csak azt éreztem,hogy valami miatt nem vonz,hogy egy legyek közülük!Mostanában kezdek ráébredni,hogy ez mért is volt!Amióta Ébredek….érzem,hogy ez az Igaz!Spirituális lények vagyunk…de nem csak mi Magyarok….hanem az egész emberiség!Nagyon hosszan lehetne itt fejtegetni ezt a témát…és igazából rengeteg mondandóm lenne ezügyben….de sajnos egyszerűen még nem tudom hogy is fejezzem ki azt amit érzek…azt amit mondani szeretnék az embereknek ez ügyben!Bennem már megfogalmazódottvalami de nem tudom hogy is fejezzem ki azt ami bennem van!Igazából még tanulmányozok dolgokat….mert bolondságot nem akarok hirdetni…..és sajnos a szavakat nagyon könnyen félre értik….félre értelmezik!Ahogy a Bibliát is félre értelmezte az egész emberiség….Jézus szavait is!Egyet biizton érzek,hogy igaz!Az Illuminati uralja a Világot….félrevezet….egymás ellen hangol minden lehető módon….mérgezi az emberiséget…elvonja a figyelmet,hogy az emberek soha ne ébredjenek Tudatukra!Arra,hogy spirituális lények vagyunk és gondolatainknak Teremtő ereje van!Tudom….érzem,hogy ez az Igazság!Még sokat kell tanulnom,hogy megértessem magam,hogy mit is szeretnék mondani!Ez a komment sokaknak hebehurgyának tűnhet….még nekem is,hisz látom,hogy nem összeszedettek a gondolataim…..de az amit érzek egyre csak növekszik bennem és remélem egyszer eljutok majd arra szintre,hogy érthetően tudom kifejteni mit is akarok mondani ezzel kapcsolatban!Mindenesetre Felébredtem….kinyílt a szemem…és látok!És nem tettszik amit látok a világban……Most van itt az idelye,hogy összefogjunk….mert ember embernek lett Farkasa!és ez nem jó!Az emberiség bukását maga az ember fogja elhozni ha nagyon gyorsan nem ébredünk Öntudatunkra!!!!Ez már a végjáték….és ez már rég NEM JÁTÉK!!!!!!

  1. Szia!!
   Én pont ugyan így érzek,akárcsak én írtam volna a kommentet……:-)
   Sajnos erről még én sem igazán tudok beszélni,csak érzek dolgokat,minden belülröl jön.
   A környezetemben meg sem említem mert nem látom értelmét,orvoshoz küldenének…..

 10. Mielőtt ítéletet mondanék a szerző és a cikke felett, megismerném a tényként kezelt állítások forrását.

  Első körben szeretnék utánaolvasni a maya és iráni szent iratoknak, kiemelten az említett “magar” és “huni” kifejezések nyelvészeti elemzésével, valamint a szintén említett indiai jóslat szövegét is örömmel tanulmányoznám. Továbbá hitelt érdemlő bizonyítékot várok a Szíriuszi tánácsról, illetve a tizenkét kristálykoponya hatásának igazolásáról.

  Feltételezem, a szerző ezeknek birtokában van, és mindannyiunk ébredése érdekében nem okoz gondot mindezeket közreadni.

  Várom a forrásjegyzéket, amit előre is köszönök!

 11. A Karibi szigeteken ezt a storit tanitjak.
  Amerikai,
  magyar leszarmazott regesz ismerosom ezt a tortenetet erositette meg, majd rohogesben tort ki mondvan: De hulyek,,,,,,,,,nem tudjak a sajat tortenelmuket……hahahaha….

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - informatikai jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg. Az internet világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás