Szimbólumok, amelyek soha nem voltak tiltottak

Illuminátus szimbólumokkal lépten-nyomon találkozhatunk. Alattomosan el vannak rejtve népi kultúrák remekein, megjelennek a médiában, épületeken, műemlékek környékén és még sorolhatnánk. Az illuminátusok a mai kormányok szerves részévé váltak, több-kevesebb sikerrel irányítják a gazdaságot, a médiát, a kommunikáció egész területét, még a szórakoztató iparban is kifejtik ártatlannak tűnő befolyásukat.

A szimbólumok hatásának értelmezéséhez induljunk ki őstörténetünkből. Sajnálatos, ha valaki nem ismeri a turul, a világfa, vagy éppen a tulipán jelentését (a Szent Korona ismeretéről nem is beszélve), az üzenet ettől függetlenül működik. Energiát közvetítenek, tudat alatt egy fajta különös hatást fejtenek ki, amely tovább dolgozik az egyénben. Röviden: az ősi szimbólumok szakrális üzenetet hordoznak, amelyeket akár tudatosan értelmezünk, akár nem, komoly befolyást gyakorolnak mindennapi életünkre.

Folytassuk a sort idegen szimbólumokkal. Mi a probléma az “ártatlan” mandalával, sárkánnyal, mindent látó szemmel, obeliszkekkel, vagy az idegenből származó térrendezéssel? Egyszerű a válasz: ugyanúgy energiát közvetítenek, csak éppen nem a saját üzenetünket hordozzák. Ebből világosan érthető, hogy saját rendszerünket rombolják. Materiális alapokon nyugvó társadalmunkban talán sokan fittyet hánynak a szimbólumok hatására, pedig ezek ereje világot rengető. Azok ismerik leginkább hatását, akik használják.

Fontos tehát kiszűrni az idegen szimbólumokat, amelyek mára körülbástyáztak minket. Talán hihetetlennek tűnik, de ha az alattomosan beépített üzenetet felismerjük, érzelmi reakciót váltott ki, a ránk mért hatás elavulttá válik. (Természetesen a teljes hatástalanítás egyértelműen csak fizikai megsemmisítéssel érhető el.)

1776-ban alakult az a titkos társaság, amely mára a világon már egyáltalán nem titokban fejti ki hatását. Befolyásos, erős tagjai beszivárogtak a társadalom minden rétegébe, hatalmuk összes jelképrendszerét szétszórva, amelyek rendszerint rejtve maradnak a szemek elől. Ezek a szimbólumok nem tiltottak, annak ellenére, hogy hatásuk rendkívül káros társadalmunkra. A teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk néhány ismert és kevésbé ismert szimbólumot, amelyek felismerésével sokat tehetünksaját sorsunkért.

illuminatus 1A legtöbb ember számára talán a piramis a legismertebb, amelynek csúcsán az illuminátus csoport elit vezetése áll. A parancsnoki struktúrát követve, a piramis középső részére a különböző társadalmi rétegeket magában foglaló tömegek helyezhetők, érzéketetve azt, hogy mely rétegek állhatnak legalul. Egy más fajta értelmezés szerint az illuminátusokat 13 vérvonal képviseli a hierarchiában.

illuminatus 2Sokan azt hiszik, a mindent látó szem az ősi Egyiptomból származik. A királyi hatalom jelképe azonban ma a sátánizmust szimbolizálja, ez ma az ördög szeme. A sátán követői imádják.

illuminatus 3A látszólag ártalmatlan pentagram sátáni rituálék szimbóluma. A fordított ötszög eredetileg a démonok elleni védelmet szimbolizálta, a szabadkőművesek azonban kisajátították a jelet. (Furcsa, hogy Washingtonban a Pentagon is éppen ötszög alakú.)

illuminatus 4A törött, vagy feje tetejére állított keresztet a hírhedt római császár, Nero használta, ezzel fejezte ki a kereszténység elpusztítására irányuló szándékát. Emellett a katolikusok legtiszteletreméltóbb első pápája, Szent Péter volt történetesen az a személy, aki keresztre feszítése során azt kérte, hogy fejjel lefelé feszítsék meg, mert méltatlannak érezte, hogy ugyanúgy haljon meg, mint Jézus. A szimbólummal ma számos befolyásos személy sírján találkozhatunk, akik tagjai voltak az illuminátus szervezetnek. Fiatalok, gyakran tudattalanul tetováltatják testfelületükre a sátáni jelet.

illuminatus 5Sátáni szám a 666. A sátán démonainak számát jelenti a légióban. Az Újszövetség utolsó része, a Jelenések könyve írja le az utolsó időket, az Armageddont (jelentése döntő csata), melyben a jó és a gonosz összecsap egymással, és Isten kerül ki győztesen a harcból. A Gonoszt „fenevadként”, vadállatként” említi, ő a Sátán, az Antikrisztus. Míg a 7 isteni szám, hiszen az Úr hét nap alatt teremtette a világot. A 777 abszolút tökéletes és a szentháromságot jelképezi, a 6 az ember száma, Isten a hatodik napon teremtette az embert. A 666 is hármasságot fejez ki, ez azonban a tökéletlen, emberi eredetű hármasság, amely soha nem érhet fel a 777 kiválóságához. A gonosz tehát Istentől független, emberi eredetű dolog.

illuminatus 6Ez a kézjel a közéletben igen gyakran megfigyelhető. Az illuminátusok tiszteletadásának jele, amely “egyszerűen csak” annyit jelent: minden rendben van. Gyakran szemük elé teszik az effajta kéz üzenetet, hozzátéve a mindent látó szem üzenetét: “mindent látok, mindent értek”.

obeliszkAz Obeliszk egy monolit fallikus szimbólum. Eredetileg az egyipromi Ra isten hatalmát jelképezte, ma viszont egy helyben állva a bitorló hatalmat szimbolizálja, vagyis minden felett áll, ami körülötte áll és létezik. Napjainkban obeliszkek tömegével találkozhatunk Budapesten, de a világ számos országában, de még Vatikánban is.

illuminatus 8Azt gondoljuk, a bagoly a tudás és bölcsesség jelképe. Ősi időkben a bagoly az alvilág ura volt, de találkozhatunk vele Minerva, mint a bölcsesség istennője kifejezéseként. Az illuminátusok a bagoly szimbólummal igyekeznek kifejezni, hogy ők a bolygó bölcs uralkodói. A világot elárasztott állatfigurákat bizonyára kevesebben hordanák ékszer formájában, ruhák mintázatán, vagy éppen tetoválva, ha tudnák, hogy napjainkban a mágia és az előjelek kifejező eszköze.

illuminatus 9Az égő láng eredetileg a felvilágosodást szimbolizálja, azonban talán kevesen tudják, hogy  a szimbólum maga Lucifer. Nem véletlenül tervezte Frederic Bartholdi a New-yorki Szabadság-szobor kezébe az égő fáklyát. Semiramis pogány istennő a pusztítást, a régi világrend elsöprését és egy új létrehozását szimbolizálja. A fény elhozatala: “illuminate” azt jelenti: “megvilágít”. A szabadkőműves szobrász tehát meghozta a keleti parton a pusztulást. Neves, illuminátusok által meggyilkolt közéleti személyek számukra kijelölt emlékhelyeken örök lángot “élvezhetnek” az idők végezetéig.

illuminatus 10Szórakoztató dolog kézjelekkel kommunikálni, nem mindegy azonban, hogy mit. Ez ugyanis az ördög szarva. Azok az illuminátusok köszöntik egymást ezzel a kézjellel, akik a sátán barátai. Sok politikus és közéleti személyiség int ezzel a kéztartással: “az ördög cimborája vagyok”.

Talán nem véletlen, hogy Budapesten, például a Hősök terén, a hatalmas obeliszk tetején Gábriel Arkangyal őrködik a gonosz felett. Az sem meglepő, hogy egyre több obeliszk tetején tárja szét szárnyait a turul. Népünk nem feltétlenül tudatosan, sokkal inkább ösztöneitől vezérelve védekezik.

hosok_tere

magyarno.com


Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

6 thoughts on “Szimbólumok, amelyek soha nem voltak tiltottak

 1. No igen! A lepkés (halál) mandala elég nagy galibát okozott. Köszönet a remek infókért.

 2. Kósa Ella faszbúkos hozzászólónak: Hozzászólásod arról árulkodik, hogy egy tudatlan materialista vagy. Te biztos a majmoktól származol és a fáról jöttél le, engem viszont az Isten teremtett a saját képére…. 🙂

  1. Tetszik. Idtenről beszél.
   Az első ami eszembe jutott, mi ez a hülyeség.
   A második az volt, sokan babonásak és akkor kész. Működik. A tudatlan, HITETLEN elme BABONÁS.
   A igazi HITTEL szemben, semmit nem ér az itt össze gyüjtött fikció.
   A babonásnak ez a fikció valóság és be is cumizza. Eből fakadón talál táptalajra amiről itt olvashatsz. Szimbólumok, jelképek.
   Ugye milyen OKOS agyok!

 3. Moreecqa,te olyan korlátolt primkó ásónyomnyi mélymagyar buta őstulok vagy? Ella nagyon jól fogalmazott.

 4. Tetszik. Istenről beszél.
  Az első ami eszembe jutott, mi ez a hülyeség.
  A második az volt, sokan babonásak és akkor kész. Működik.
  A tudatlan, HITETLEN elme BABONÁS.
  A igazi HITTEL szemben, semmit nem ér az itt össze gyüjtött fikció.
  A babonásnak ez a fikció valóság és be is “cumizza”. Ebből fakadón talál táptalajra amiről itt olvashatsz.
  Most is meg vagy figyelve! Ip. Cím stb.
  DE HA VAN IGAZI HITED SEMMIT NEM TEHET AZ
  ” iluminátus”. AZON KÍVÜL, HOGY MEGÖLHET.
  Végső soron a BABONÁSOK ÖLIK A TUDATOS, HITTEL RENDELKEZŐ EMBEREKET.
  Az imulinátus = babonatus homosapientus.
  A JÓ MINDIG GYŐZEDELMESKEDIK.
  A Föld CSAK jóság, szeretet végett működik.
  A gonoszság csak elpusztít! Pl. A gonosz elpusztít mindent ami jó. Ok. Marad a gonosz világ. Ok. Ez a gonosz ak jó. Ok. Mi van! Azt írom jó a gonosznak. A gonosz a jóságot nem szereti. Ezért elpusztítja.
  Így meg is szűnik a gonosz. Mert magát is elpusztitja.
  Hiszen szikrányi jóság sincs benne. Így az ember kihalhat. EZÉRT EZ A SOK BABONÁS AGYTALAN VESZÉLYES MINDENKIRE. A mindenkiben Önmaga a gonosz is beletartozik.
  Ha ezt a gonosz felfogná ép ésszel, jóenberré válna.
  De mint írtam! Iluminatus = BABONÁS, AGYATLANOK TÁRSASÁGA.
  Csak a felismerés lenne a megoldás a jóra, szeretetre, túlélésre. DE ERRE ESÉLY NINCS!
  Jó hír!
  A világunkat + és – erők tartják életben, és nem az ember.
  Az ember, ha gonosz, ha jóságos nem tehet semmit. Annyit talán még is! Még itt tartózkodik a földön túlél. Mire képes az ember a túlélésért?! Mindenre?.
  Ez mélységesen filozófikus kérdésé avanzsálódott. Pass!
  Megyek teszem a dolgom.
  Nem agyalok. Igyekszek jó ember lenni, és úgy is meghalni. Ember vagyok. Jó és rossz tudója. Tökéletes és tökéletlen egyszerre.
  A SZABAD AKARAT BIRTOKLÓJA.!
  Döntéseimnek: teherviselője és haszonhúzója. Valahogy abba kell hagyni az agyalást. Útravalóul! CARPEDIEM! Élj a mának! Légy HÁLÁS, hogy még élsz. Mindig van rosszabb.
  Nem én nyaltam hegyesre a piramisokat. Ok!

  Szimbólumok, jelképek.

  Ugye milyen OKOS vagyok!

 5. Az illuminátusokhoz. A tudás hatalom, a tudatlanokat pedig megfertőzi a hülyeség.
  Gyakran utalnak az illuminátus rendre filmekben, könyvekben, számítógépes játékokban és zenedarabokban, mivel nevük az összeesküvés-elméletekből nagyon ismert. Ezekben őket egy rendkívül titkos és igen nagy hatalommal bíró csoportként kezelik, s pont ez teszi őket alkalmassá arra, hogy bennük misztikus fenyegetést láttassanak.
  Napjainkban nálunk a Soros ilyesztgetés megy, ami persze egy gyűlölet-kampány,
  a jelenlegii önkényuralmi rendszer támogatóinak becserkészéséhez.

  https://hu.wikipedia.org/wiki/Illumin%C3%A1tus_rend

  A vörös csillaghoz….
  A sör neve reklám lenne (H…n), így anélkül ,1863. Egy sör.
  Az 1889 után palackozott sörök címkéjén nem csak az elnyert rangos díj, hanem már a híres vörös csillag is rajta volt. A piros csillagot a középkori szimbolikából vették át. A csillag négy sarka a vizet, a földet, a levegőt és a tüzet szimbolizálja, az ötödik pedig a mágikus erőt, ami itt konkrétan a főzet különlegességére, egyediségére utal.
  A patinás sör címkéjén tehát már azt megelőzően ott virított a vörös csillag, hogy mint a kommunista eszmeiség szimbóluma Trockijnak, vagy bárki másnak eszébe jutott volna.

  Ha megőriznénk a humorunkat, nem lehetne etetni minket ennyi blőd marhasággal …
  megy a folymatos félelem keltés az állami médiákban évi 80 milliárdból,
  mig el nem tünik a mai rezsim és akkor Magyarország újra egy békés-barátságos nemzet lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük