A világhírű artista Simet László ismét rendkívüli produkcióval lép fel a kispesti Városünnepen. Egy úgy nevezett halálkerék számot mutat be a rendkívül veszélyes mutatványokat is vállaló légtornász. A település alakulásának 141. születésnapját ünneplő hétvégi rendezvénysorozaton koncertek, családi programok várják az érdeklődőket.

Ismét világszám látható majd a kispesti Városünnepen vasárnap. A világszerte ismert és elismert magyar artista Simet László a londoni Olimpia előtti főpróbaként mutatja be halálkerék mutatványát. A produkciót extrém helyeken is vállalja, eddig bemutatta a számot a Koppenhágai Tivoli szabadtéri színpadának a tetőszerkezetén, a Gröna Lundban Stockholmban, valamint az oslói Momarknadon. Simet László a legveszélyesebb mutatványokat is teljes biztonsággal adja elő.

Simet László az elmúlt években többször is mutatott be rendkívül nehéz számokat Kispesten.  2008-ban a Városünnep fő attrakciójaként a légtornász átment a katolikus templom és egy állvány közötti kötélen. A két épület 100 méterre van egymástól, a skywalk-mutatvány 10 percig tartott. Simet László korábban több mint tíz évig nem lépett fel Magyarországon, csak külföldön láthatta a közönség.

2010-ben újra eljött a kerület ünnepére, akkor az artista egy motorral ment át a két toronydaru közötti kötélen 40 méteres magasságban.

Helyszín: XIX. kerület Ady Endre út és a Templom tér által határolt terület június 10 vasárnap, 11 órától.

magyartudat.hu

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post A rózsaszín
Next post Nemzeti parkok hete – Éjszakai túra Európa első Csillagoségbolt-parkjában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük