Szerkesztőségünkbe eljutott egy 42 éve megtörtént baleset. Az akkor hétéves kisfiú a trabantos jótevőit keresi.

“Szeretném ha egy kívánságom teljesülne! Ha tudtok segítsetek!
1970. május 22-ének éjszakáján Szabolcs megyében a Tisza áradása miatt kitelepítették Ibrány községet. A kitelepítést kis katonák végezték, akik akkor akár 72 órás szolgálatot is teljesítettek. Az egyik kis katona egy teherautóval Ibrányból Újfehértóra tartott ezen az éjszakán teherautóján sok kitelepítendő emberrel. A kitelepítés közben Nagyhalász után, a Mága-hídon történt egy baleset. Az autót vezető kis katona összeütközött egy másik gépjárművel az éjszakában. A baleset következtében -egy levágódó vaslemez segítségével- egy akkor 7 éves gyerek a teherautón elveszítette a jobb karját. A baleset bekövetkezte után a helyszínre érkezett egy zöld színű Trabant, melyben egy fiatal pár ült. A balesetet látva megálltak és a többi sérült közül ezt a 7 éves kis fiút elvitték Trabantjukon a nyíregyházi kórházba, ahol sikerült megmenteni az életét.


Ez az – akkor 7 éves kis fiú – én vagyok.
Kérem, ha bárhol olvassa ezt a levelet az a fiatal pár, aki 1970. május 22-én éjjel megmentette az életemet, kérem hogy írjon nekem választ. Nagyon, de nagyon szeretnék velük találkozni. Bízom benne, hogy ennyi év után – most volt 42 éve – még mindig megtalálhatom őket és megköszönhetem nekik az életemet.
Kérem Őket, hogy írjanak nekem, jelentkezzenek! De ha gyerekeik, vagy – esetleg – unokáik tudnak az esetről, akkor is kérem, hogy írjanak ők nekem! Életem legboldogabb pillanata lenne, ha a Sors megengedné, hogy találkozhassak velük.”

 

Elérhetőség: igneczi.janos@vipmail.hu

magyarno.com

 

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Felvidék – Tucatnyi egyéni induló, illetve együttes szerzett arany minősítést a “Tavaszi szél vizet áraszt…” című népdal- és népzenei versenyen
Next post Bunyevácz Zsuzsa: Őstörténetünk az égre van írva II. rész

3 thoughts on “Segítség kérés: “Az a 7 éves kisfiú én vagyok!””

    1. Gratulálok eddigi sikereidhez,kívánom,hogy atöbbi álmod,vágyad valóra váljon.Én megkönyeztem ahogy elolvastam megrázo történetedet,sok sikert kívánok,

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük