Tombol a nyár, utazási irodák csábító ajánlatai között választhatunk. Szívesen útra kelnénk, a pénztárcánk szabta lehetőségek azonban behatárolják a vakáció minőségét. Vagy mégsem?

Ha van egy zsebkendőnyi kertünk, a napozó kialakítása különösebb szakértelem nélkül, viszonylag kisebb beruházással megvalósítható, ráadásul évről évre használhatjuk.

nyar 1

Kissé költségesebb megoldás a kerti zuhany kialakítása, a víz alatti felfrissülés azonban tökéletes élvezetet nyújt. A legegyszerűbb, hordós megoldástól a legmodernebb berendezésig állíthatjuk össze kerti zuhanyzónkat.

nyar 2

Hűsítő árnyékról mindenképpen gondoskodjunk! Árnyékba húzódhatunk a kerti fák lombkoronája alá, de az ágak közé kifeszített takaró is védelmet nyújt az erős napsugarak ellen. Aki kicsit többre vágyik, a legegyszerűbb napernyőtől, a drága luxuskivitelű árnyékoló technikáig, barkácsboltokban választhatja ki az ízlésének megfelelőt.

nyar 5

A kreatívabbak fából készült kerti pavilont is építhetnek, amely hosszú éveken át nyújt menedéket.

nyar 3

Kerti tavak, csobogók üdítő látványa igazi élmény. A legkisebb kerti tavacskák mellett órák hosszat szívesen időzünk.

nyar 6

Az úszómedence kialakítása komoly beruházás, évek során azonban a sok strandbelépő és az utazással járó költségek megtérülnek.

nyar 7

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Ami jó, annak el kell tűnnie! – Megszűnik a Tihanyi levendulaolaj!
Next post Csúcstechnika megvásárlásának kikényszerítése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük