Nimród az ősatyánk (szellemősünk..) aki Ábrahám “istene” ellen küzdött meg a Bábelnek tornyán (Jhvh) nem az Isten ÉL, hanem egy másoló! Összezavarónak is hívják (ufó) ” Zavarjuk össze a nyelveiket..” HARP..!

Mózes amikor felmegy a Sinai hegyre rotor hangját hallja és köröket az égen (Sumer kőtáblák!) és telepatikus hang szólal meg a fejében…
A NE Lopj, NE Hazudj, Ne Paráználkodj, Ne Ölj a….DE! Miért?

Azért mert az univerzumban nincs olyan, hogy NE!

A NE azt jelenti, hogy DE ! Egy torlasz, egy gát ami ha föltorlódik (energetika) végül úgy is oda vezet mert minden elfojtás és dogma az ellenkező hatást éri el…

Ki van ez találva kérem.

Kis megvezetősdi +- 6000 év ÁRNYÉKOLÁS..!

Ha azt mondom önnek, hogy ide próbát jöttünk tenni az igazság feltárásáért elhiszi nekem?

Elhiszi ha azt mondom a Vatikán az Antikrisztus egyháza ahol elnyomták vagy épp minden erővel leárnyékolták a nőt?…!
Atya fiú szentlélek? Hol a NŐ? Ha a nőt kihagyják a teremtésből a teremtés kétharmadát hagyják ki!

Ez is volt a cél mert ÁRMÁNY igazi ellensége a Boldogasszony mert ő a lelkes élet szülője ki újra és újra megújhodik (havi ciklus+ élet szülése)

Ezért a csador, ezért volt az asszonyállat! …

Nimród tudta ezt már akkor s ezért építette a Bábel nevezetű kristálygenerátor tornyot ami dugig volt a HÉT szent csakra kristállyal lépcsőnként (7) Az onnan kilőtt egyetlen nyílvessző a felhangolt Istenember tudatával (Bábel torony funkció) elegendő lett volna, hogy leszedje a fizikai síkon is képviselt de valójában psihikai energiával (dimenzionális lövés) feltöltött rezonancia nyílvesszőt.

Tudom Sci-finek hangzik de a Mágusok Mágusáról beszélünk HUN MAG ősapjáról…

A megértéshez ide többre lesz most szükség mint ész.. (Arab és Türk geszták) Jézust azért hívják az Izraeliták (farizus) a Párduc fattyának mert pontosan tudják a mai napig, hogy (Figyelem nincs rasszizmus mert minden lélek visszatérhet az anyag imádatán túl a szellem örök szeretet urához ÉL Istenhez) Jézus ugyanaz a leszármazási ág …

Jelen világunkban a Nő a kulcs az egyensúlyhoz a világ láthatatlan több energiaszálon futó fényháló anomália kijavításához…

Magyarul az őssejt közepén a Boldogasszony mint méhkirálynő képes minderre, mindarra a gyógyításra amit Ármány roncsolt és összezavart , mert Ármány csak nemtelen teremtésre képes (autók,technológia (természetesen amit mi ismerünk az a legelavultabb még ha maximumnak is gondoljuk…árnyékkormány miatt)

Ezért kell a NŐknek visszatalálni Boldogasszonyi hitvallásukhoz és életvitelükhöz tudatosan szólítva az Istenanyát.

Tudom, hogy valószínűleg sok amit itt leírtam de fontos, hogy kimondjuk ezeket.

A MAG (Magar) lényege nemmás mint maga a MAG , tehát az őssejt élet virág melynek (szív) közepén a NŐ mint MÉH (anya méh) királyné van.
Ő a forrás!

Még valami… Jézus az Arámi miatyánkban így kezdi : “Kozmosz Atyja Anyja te teremtettél mindent ami a fényben mozog. Gyűjtsd egy pontba fényedet mibennünk …

(A jelenlegiben ez van : MI Atyánk (nő nuku..!) De kinek az atyja? “A sátán az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni aki kezdettől fogva gyilkos, s nem tartott ki az igazságban, mert nincs ő benne igazság. Amikor hazudik, magából merít, mert hazug, és ő a hazugság atyja,” (János evangéliuma 8.44)”

Szemző Gábor

Magyar Nő Magazin

 

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Az áfonya jótékony hatásai
Next post Egyszer volt, hol nem volt

2 thoughts on “6000 év megvezetés- A NŐknek vissza kell térni a Boldogasszonyi hitvalláshoz”

 1. Sok igazság, de sok nem. Először NAGYBOLDOGASSZONYt kénne írni. Másodszór miért kel az átkozottaktól származtatni a Magyarokat, holott mi az ÁLDOTT ÁGból és így SARJA a MENNYEI ÚR NŐtől származunk, és nem a KHÁM egyik fiától. Khámnak született egy KÁNAÁN gyereke aki NOÉ megátkozott. Itt a NOÉ a NŐ + É a NAGYBOLDOGASSZONY GYERMEKe. Ezeknek a dolgoknak az értelméhez nagyon is kel ismerni a Bibliát, a magyar nyelvet, stb.
  Az ÁBRÁM, ÁBRAHÁM név, nagyon is jól lehet meg magyarázni magyarul.
  Mert a magyar nyelv egy ragozó nyelv nézzuk meg, hogy mit is lehet olvasni mikor magyar értelemmel olvassuk.
  ÁBRÁM = ÁBRA valami, valakinek a másolata + M(birtokos betű)
  ÁBRAHÁM = a HÁM ebben a esetben legvagni, meghámozni mint egy almát. Meg is valósult mikor leHÁMozta a férfi előborét. Van ennek egy nagyon mély értelme, de itt nem megyek bele.

  1. Kedves Réka!

   Milyen forrásokból jutott ehhez a megértésekhez? Nagyon érdekelne.

   Üdv,
   IEOUA

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük