Sok sikertörténetet hallottunk már, bulvárlapok sokat foglalkoznak mély szegénységből sikeres üzletemberekké vált, milliárdosokkal, akik történetében egytől egyig valami közöset vélünk felfedezni. Keményen és elszántan kellett küzdeni azért, hogy az álmok valóssággá váljanak.

Nyilvánvaló, hogy az első lépés általában a megélt rossz felismerése. Ha már tudjuk, hogy milyen tényező befolyásolja hátrányosan életünket, az már az első lépés a siker felé vezető úton. Ez után már csak nagy elszántságra, következetességre és kitartásra van szükség.

Ki ne álmodozott volna anyagi javakról, érzésekről, vagy akár csak egy kellemes utazásról. És mi történt? Legyintettünk egyet és tettük tovább addig megszokott dolgunkat. Pedig a sikertörténetek mindegyikében, kivétel nélkül ugyanaz történt: az álom valóra vált.

Megállni, hátranézni soha nem szabad. Ha változtatni akarunk, ha kirajzolódott a pontos cél, elszántan harcolnunk kell. Feladni, megtorpanni, hezitálni pedig szigorúan tilos!

A bulvárban megjelenő “jó” tanácsokkal ellentétben, merjünk álmodozni és az energiát ne sajnáljuk a kitűzött cél eléréséhez!

 

magyarno.com

 

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Korábban nyitnak a strandok a nyárias idő miatt
Next post A magyar táncszakmát ünnepli a tánc világnapi gála

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük