Magyarország közel 1000 éve “Regnum Marianum” Mária királysága.
Ha a magyarság világbirodalmakkal küzdött vagy éppen a megszállás miatt szabadságharcok vívott, akkor mindig Szűz Máriához az ország patrónusához imádkoztak.
A magyar szakrális évkörben több Szűz Mária ünnep is van. A boldogságos Szűz Mária nevenapja a liturgikus naptárban szeptember 12.

Jelenleg az Európai Unió parlamentje 2 ország ellen indított olyan eljárást, amit azelőtt sohasem, ez a az úgynevezett 7-es cikkely.
Ez a két ország Lengyelország és Magyarország, két szabadságharcos keresztény ország.
Magyarország elleni eljárás megszavazása szeptember 12-én Szűz Mária szent nevének napján került sor.
Ez csupán véletlen egybeesés lenne?
Vagy ez a jelenség szimbóluma egy nagyobb szellemi összefüggésnek?
Mi az az erő, minőség, amit a “Nyugat” el akar törölni Közép-Európában?

Közép-Európa Konföderáció

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Korai halál és súlyos daganatok a Monsanto kukorica hatására
Next post Magyarnak magyaros sütemény: Édes Hungária szelet

2 thoughts on “Mi az az erő, minőség, amit a “Nyugat” el akar törölni Közép-Európában?”

 1. SZERINTED BELEBUKNA ORBÁN VIKTOR „SZOLGÁLATÁBA” HA KIDERÜLNE RÓLA, HOGY Ő ÉS/VAGY ÉRDEKELTSÉGEI ÁLLNAK AZ EMBERTELEN KILAKOLTATÁSOKAT VÉGZŐ UZSORÁS VÉGREHAJTÓ CÉGHÁLÓK KÖZEPÉBEN?!
  A BRFK FEDEZI A LAKÁSMAFFIA HÍRHEDT KIFOSZTÓIT ÉS BŰNÖZŐIT!!!
  A IV. KERÜLETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG BŰNÜGYI OSZTÁLYÁNAK ŐRNAGYA ÉRTESÍTŐJÉBEN NEM KEVESEBBET „ÁLLÍT” MINT, HOGY SEM BŰNCSELEKMÉNYT…- DE MÉG CSAK ANNAK GYANÚJÁT SEM SIKERÜLT FELTÁRNIUK!!!
  MIKÖZBEN AZ ÁLTALAM FELJELENTETT INTRUMRÓL KÖZTUDOTT, HOGY VEZETŐJE (FELFALUSI PÉTER!) MINDIG EGY MÁSIK CÉGE RÉVÉN VÁSÁROLJA FEL POTOM ÁRÉRT AZ INTRUM ÁLTAL ILLEGÁLISAN ¼ v. 1/3-ad ÁRON ÁRVERÉSRE TŰZÖTT INGATLANOKAT!!!
  MIT SZÓLNÁL HA KIDERÜLNE, HOGY MAGA ORBÁN VIKTOR VAN A LAKÁSMAFFIA ÉLÉN…- MERT AZ UNOKATESTVÉRE VALLOMÁSÁBAN EZT ÁLLÍTJA!!!
  A BÍRÓSÁGOKON 97%-os AZ ELUTASÍTÁS!!!
  A VELEJÉIG ROTHADT KÖZJEGYZŐMAFFIÁVAL KARÖLTVE RABOLJA ÉS SEMMIZI KI A BRFK (ISTENTELEN DROIDJAIVAL!) A MAGYAR EMBEREKET!!!
  NINCS MESE: “DEVIZAHITELEK” = IZRAELI NÉPESSÉGCSERE!!!
  MAGYAROK INGATLAN ELTULAJDONLÁSI PROGRAMJA ÉS NÁCI KISAJÁTÍTÁS, …HOGY IDEGEN ÉLŐSKÖDŐK TÖMEGEIT OLTSÁK A MAGYAR NEMZETTESTBE!!!
  GIGÁSZI BOTRÁNY VAN KÉSZÜLŐBEN!!!
  A Bíróságok és a BRFK 97%-os elutasítási aránya és az elutasítások nagy száma azt mutatja, hogy a panaszok elutasítását felső utasításra a Belügyminisztériumból végzik!
  Ismétlem: bíróságok és közjegyzők, akiknek az elszámolási törvénnyel kapcsolatban ráadásul olyan kötelezést is tartalmazó jogosítványa van, ami akár megegyezik egy első fokú bírósági határozattal!
  Na, képzeljék el azt a pillanatot, amikor a nagy ügyszámra való hivatkozásra mondjuk, a Fővárosi Törvényszék kiszervezi ügyvédi irodáknak a perek feldolgozását és felkéri az ítéletek meghozatalának előkészítésére is úgy, hogy annak már csak a kihirdetése és a határozat aláírása marad a bíróság feladatának!
  A kérdés az, hogy ezt jogszerűen tehetik meg, vagy ebben az esetben nem vonatkoznak a panaszosok személyiségi jogaira vonatkozó védelem, a banktitok kérdését már meg sem említem, mert alig hiszem, hogy ez esteken egy panaszos írásbeli hozzájárulásával megtörténhetett!
  Tehát feltehetőleg egy egész Fidesz-hadtest van intézményeinken belül és kívül fenntartva a magyarok adóforintjaiból arra, hogy beadványaikat elutasítsák, a nyomozást megtagadják; – és mindezt úgy, hogy már a látszatra se kelljen adni a bűnügyi osztályokon dolgozó – a lelkiismeretüket már régen eladó őrnagyocskáknak!
  https://www.youtube.com/watch?v=8tbWll7Ggno

 2. Orbán Viktor NEM Magyarország, ő sem kell és a bevándorlók tömege sem.
  Igy vagyunk ezzel mi itthon mindnyájan magyar állampolgárok.

  Nugat Európa pedig röhög Orbánon, igy mi szánalmasak lettünk
  a pojáca “miniszterelnökünkkel”, hogy képtelenek vagyunk egy
  nekünk megfelelő pártot és demokratikus országot létrehozni.

  (a címadó “írás” egy fércmű, ostoba propaganda semmi több)
  (más: a György nap nálunk a rendőrség napja, de Angliában St George .. stb)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük