Már az őseink is tudták, és a jelen tudomány is elismerte, hogy lelkiállapotunk, érzelmeink nagymértékben hatnak az immunrendszerünkre. Az idegeskedés, a feszültség, a bánat, a rossz otthoni, vagy munkahelyi légkör gyengíti a védekezőrendszerünket, ezáltal megnyitja szervezetünk kapuit a kórokozók előtt.
A lázat leggyakrabban fertőző kórokozók, baktériumok, vírusok okozzák. Az hogy valaki megkap-e egy fertőzést az az immunrendszernek, testünk védelmi vonalának pillanatnyi állapotától függ.
A megfázás, a lázas felső légúti hurut, torokgyulladás, sőt az influenza is gyakran a nehéz élethelyzetekben lép fel.
Akkor jelentkezik, amikor már mindenből elegünk van.
laz-es-lelekIlyenkor lelkünk jelez a testen keresztül, hogy túlterheltek vagyunk, elegünk van a világból és szeretnénk otthon lenni, visszavonulni, pihenni, egyedül lenni. Hagyjatok engem békén, kapjuk a jelzést, kapjuk a lélek jelzését, melyet nem veszünk figyelembe, mert az agy teremtette gondolat felülírja a sugallatot.
Ezután jön a lázas megbetegedés, mely által állományba menve, kivonjuk magunkat a terhelő közösségből, vagy ha mégsem, akkor jön a súlyosabb megbetegedés.
A lélek mindképp eléri célját, mert hiába felül a gálya…

Ezért, amikor érezzük, hogy elfáradtunk, vegyünk ki néhány nap szabadságot, maradjunk otthon, vagy menjünk el néhány napra pihenni, mert a lélek ezt kéri a testen keresztül, és így az immunrendszerünk sem gyengül le utat nyitva a betegségeknek, a láznak.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét
Next post Isten éltesse születésnapján vitéz Petrás Jánost!

One thought on “Lelki okok és a magas láz”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük