Egy hatfős családot mentettek meg egy holland parasztház titkos pincéjéből, miután a legidősebb fiú elmenekült, és a helyi kocsmába ment, hogy segítséget kérjen.

Kilenc évig teljes elszigeteltségben éltek, „várva az idők végezetére”.

A rendőrség a hollandiai Ruinerwoldban, egy különálló parasztházra csapott le, miután a tulajdonos 25 éves fia vasárnap este elmenekült, és elindult a közeli kocsmához segítségért. Azzal magyarázata, hogy éjjel távozott, mert „ nappal nem volt lehetséges ”, a piszkos, bizonytalan és zavarodott volt – a kocsma tulajdonosa szerint – és azt mondta, hogy testvérénél él a farmon és nővéreivel, és azt akarja, hogy véget érjen ahogy eddig éltek . ”

A gyerekek és egy férfi egy ágyban aludtak azzal, akit eredetileg apjuknak hitték, kilenc évig rejtve maradtak a parasztház alagsorában, az ” idők végére ” várakozva. Az 58 éves Josef B., aki egy ezermestert, aki korábban a ház egyetlen ismert bérlője volt, le lett a helyszínen tartóztatva a rendőrökkel való együttműködés megtagadása miatt.

A testvérek a ház alagsorában éltek, amelybe csak egy rejtett lépcsőn keresztül lehetett hozzáférni a szekrény mögött a nappali szobában, és állítólag nem tudták, hogy más emberek vannak a világon. Magát a házat egy vizesárokkal elkülönítették, melyen egy hídon lehetett átmenni, és egy reteszelt kapu zárta. A szomszédok, akik megpróbálták felderíteni a mozgás nélküli ingatlant, egy halom megfigyelő kamerák találtak.

A legidősebb testvér szerint a gyerekek soha nem jártak iskolában, és egyetlen helyi hatóság sem regisztrálta őket. A családról azt gondolták, hogy önellátó, növényi parcellával és állatokkal rendelkezik, hogy fenntartsa őket. Úgy gondolják, hogy édesanyjuk meghalt, mielőtt a család a parasztházba költözött volna – a polgármester szerint „ régen ” – bár egyes információk azt sugallják, hogy őt eltemették a birtokon.

Az épületet csak Josef B. hagyhatta el, akit a szomszédok naponta láttak, hogy közlekedik a farmon.

Josef távcsövekkel is figyelt, hogy megakadályozza illetéktelenek bejutását – mondták a szomszédok.

A rendőrség továbbá azt is vizsgálja, hogy a család hogyan tudott olyan sokáig elszigetelten élni, valamint hogy Josef B. és a család közötti kapcsolat pontosan milyen jellegű volt. A testvéreket elszállították a házból.Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Klíma őszi karbantartása
Next post A Földi Paradicsom: Kárpát-medence

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük