Kendő variációk vízpartra

Vízparti nyaraláshoz sokoldalúan kihasználhatjuk a nagyméretű kendőt. Rafináltan csomózva, tekerve több ruhadarab készíthető, néhány perc alatt.

pareo 3

A pareo sokféleképpen viselhető. Megköthető a derékon vagy a csípőn szoknyaként, a mell fölött ruhaként vagy a nyaknál és a mellnél keresztezve topként. A könnyű selyemből, muszlinból, vagy akár elasztikus anyagból készült ruhadarab strandon, vízparton, nyaralóhelyen szinte mindenhol viselhető.

pareo 2

Az egyszínű és a geometriai mintás kendők mellett népszerűek a hawaii stílusú és az afrikai, valamint az indiai motívumokkal díszített változatok. A lényeg, hogy a fürdőruha színével mindenképpen összhangban legyen.

Ímenéhány kötési módszer:

pareo 1

magyarno.com


Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Székelyföld - Ezer Székely Leány Napja

szo júl 5 , 2014
Csíksomlyó ma a székely népviselettől piroslott, néptántól és népzenétől volt hangos. Az évről évre megrendezett találkozó célja a székely népviselet és népművészet értékeinek bemutatása, megőrzése, népszerűsítése. A találkozó jelmondata: „Hitében erős, erkölcsében tiszta, és önazonosságában szilárd ifjúságot akarunk.” Az első találkozóra 1931-ben került sor, később azonban alig, vagy egyáltalán nem […]