Hol van az ősi tudás?

Most miért nem tudom azt, amit előző életeimben tudtam?

Egyre több embernek segítek visszanézni előző életeinek a kalandjaiba, s ott különböző korokban, különböző szerepekben élik meg az örömöt és a bánatot egyaránt. Ennek persze nem az az értelme, hogy utána elmondhassuk, hogy itt és itt jártam ez és ez voltam, hanem az, hogy kikapcsoljuk az előző életek programjait a tudattalanunkból, hogy azok ne hassanak úgy, mintha a jelen élet programjai lennének.
elozo-eletekA legtöbb utazó megkérdezi: „Miért vagyok most ekkora nulla az előző életeimhez képest? Nézd meg, hogy ott milyen erő volt bennem, miket tudtam? Hol vagyok én most ehhez?”
Nos…, minden kornak megvan az energiaszintje és az ehhez tartozó „játékszabályai” is. Volt amikor az emberek energiarendszere tisztább, erősebb volt alapból, volt amikor az energiák fizikai szemmel látása is természetes volt és volt amikor az ember tudta mit jelent a Természet részének lenni, stb.
Jelen korunk az ősi tudás és bölcsesség szempontjából valóban a sötétség kora, mivel talán soha nem voltunk ilyen távol tőle, mint most… Ugyanakkor kihívás és ajándék ez a korszak.
Hogy miért? Mert ez egy átmeneti kor, átmenet a vas- és az aranykor között. A vaskor vívmányaként rengeteg kihívással, akadállyal kell szembenéznünk, hogy eljussunk a valódi önmagunkhoz. Azonban ha eljutunk, akkor sokkal eredményesebb a karmaoldás, mint korábban! Ez a jelenkor nagy lehetősége és egyik legfőbb feladata is.
A múltbéli (ezéleti és előző életi) sérülések feldolgozása és elengedése nélkül lehetetlen a jelenbeli lét. Ez egy intenzív és tudatos belső út, amiben sok-sok technika és módszer segíthet; a lényeg az, hogy csinálni kell.
Amilyen energiaszinten élem/játszom az életemet, olyan rezgésű dolgokat, eseményeket tudok csak magamhoz vonzani (vonzás törvénye). Így minden energiaszintnek megvan a maga játékszabálya, és mi eldönthetjük melyiket választjuk. Ha azonban nem teszünk a magasabb energiaszintért, akkor süllyedünk, így aztán egyáltalán nem mindegy, hogyan éljük az életünket.

Partl Viktória
spirituális tanácsadó

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Magyar népművészet, a több ezer esztendőn át öröklődő kincs
Next post Felvidék- A strasbourgi emberi jogi bírósághoz fordult Tamás Aladárné Szűcs Ilonka néni

One thought on “Hol van az ősi tudás?- Most miért nem tudom azt, amit előző életeimben tudtam?”

  1. a mai nem törödömség, a tv, a filmek, a telefon, a szorakozás, a PENZ imádat, ide ment a TUDÁS.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük