Az Univerzumban minden formának sajátos (egyedi) rezgése van, lévén, hogy az anyag maga is rezgés. Ha egy formára ránézel és tetszik, az harmóniában van a Te rezgéseddel, így megemelkedik a rezgésszám és kellemes érzés fog el. Ez pozitív folyamatokat indít be. Így működnek a talizmánok (jelképek, szimbólumok).

Világ Virága

Gyönyörű ősi jelképrendszereink egyike. Az Élet Virága világszerte, sok kultúrában – régen és most is – szent szimbólum. Az univerzum leképeződésének tekintik. A teljesség és a tökéletesség jelképe. Megtalálható benne a négy évszak, a négy égtáj.

network.hu

Napkerék

Az ősi hitvilág legfőbb alakját, a Napot jeleníti meg. Az örök körforgás, ciklikusság, megújulás jelképe. Az atlantiszi eredetű népek szimbóluma. Az ég és a föld harmóniájának kifejezője volt. A végtelen vagy a tökéletesség jelképe.A napkerék vonalai a négy égtáj,az év négy évszaka,a négy őselem, közepe az isteni erő,a tökéletesség és az ötödik elem szimbóluma. Szertartások,meditációk alatt távol tartja a nemkívánatos energiákat,segít megtartani az erőt és a koncentrációt. Ösztönző és megérző ereje miatt viselik.

network.hu

Székely Tulipán

A tulipán változatos ábrázolásának a Kárpát-medencében több tízezer éves hagyománya van. Földanya-Ősanya jelkép, a magyarságnál a Boldogasszony egyik jelképe. A befogadó női minőség kifejeződése. A Nap, a Fény szülője, a szeretet és szerelem szimbóluma.

network.hu

 

egeszseghit.network.hu/magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Milyen bizonyítékokat rejt a Phaisztoszi-korong?
Next post Mennyben zengő hangszerek – Ha észre akarod venni, égbe kell emelni tekinteted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük