Ha Kormányunkat leváltják, akkor kitehetjük a határainkra, akár rovásírással is: Elmegyógyintézet

Purisaca Golenya Ágnes író, Peru, inka, Tayos barlang és magyarságkutató gondolatai 2018. április 8-ról.

„Soha nem politizálok, még magamban sem, mert undorodom bármilyen politikai eszmétől, mert egy elmeprogram, és ezt megírtam finoman és kulturáltan könyveimben…

De az a kisstílű gondolkodás és fröcsögés, ami a magukat magyaroknak nevezőktől ömlik Orbán ellen, e mellett már képtelen vagyok szó nélkül elmenni, rosszul vagyok minden szinten. Ha valaki átnézi a FB bejegyzéseket az Orbánt leváltók alacsony szintű véleményeivel, megijed. (Remélem nem vagyok egyedül)

Tényleg innen kellene kiindulnia állítólag a világ szellemi megújhodásának? Ebből a negatívumoktól, elmeprogramozottságtól, gyűlölettől, kliséktől, populizmustól, óvódás véleményektől és kicsinyes gondolatoktól telt magyaroktól?

Ti, akik Orbánt nem tudom kire szeretnétek lecserélni, tényleg ennyire képtelenek vagytok egy nagy képet nézni? Annyi a vádoltok, hogy lop??????

Oké, először is kérem írjátok ide a konkrét neveket, akikre azért fogtok szavazni, mert nem lopott és mert nem is fog lopni.

Másodszor, ti esetleg tényleg nem tudjátok, hogy akikkel Orbán szemben áll, azok (illetve azok globalista irányítói, mert itt csak azok macskajancsiai ugatnak) nemhogy lopnak, de az egész globalizmus működtetői, élvezői, akik rabszolgaként dolgoztatnak minden embert, akik miatt a megszülető csecsemőd azonnal adóalany, akik ilyenné tették a világot és az emberi életet pár száz év alatt???? (többi a KÉK könyvekben felsorolva)

Ti nem tudjátok, Orbán ellenében kiket akartok támogatni? Hol éltetek eddig? Nem ismeritek az Új Világrend, az Illuminátus nemhogy mindent tőletek ellopó, benneteket globális rabszolgaságban tartó profithajhász gazdaságpolitikáját, akik ezt az egész cirkuszt, amivé a bolygónk vált, beleértve a terrorizmust, jól előkészítettek évtizedekkel ezelőtt? Ti nem tudjátok, hogy a migráns kérdés nem migráns kérdés alapvetően, csak egy eszköz, amit ők készítettek, hogy hogy Európát szétszedjék????
Ez nem humanitárius kérdés, az se érdekli őket, ha ott vesznek, ahol vannak. Én és még sokan, bizonyosan elsők közt segítenénk bármelyik VALÓS migránsnak, hogy életben maradjon és aztán mielőbb hazatérhessen. (Azt most ki se nyitom, hogy itt menekültek nincsenek, nem lehetnek, mert nem háborús övezetből kiabálnak és válogatnak az országok közül szocpol alapon, hanem ugyebár, hanem gazdasági bevándorlók, jó esetben, a fanatikusok mellett. És akkor vagy bárki mehessen oda a világban, ahova akar, vagy ők se, ha már gazdasági kérdés…)

Ti nem látjátok, hogy merre tart az egész Föld, a mai emberiség, mifelé vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel?

Ti tényleg nem tudjátok, hogy S. GY. (nem írom ki, mert a FB azonnal leszedi, de ezt remélem, kitaláljátok) és főnökei (mert azért ő csak egy stróman a nagy zenekari műben) terv szerint irányítják a mai eseményeket? Pont azt akarták elérni, hogy most bégessetek Orbán ellen??? Hazug álhumanista nem létező érvekkel jönnek a „migráns” kérdésben, ami az ő gazdasági és hatalmi erejük záloga?????

És ti mindezzel szemben azt hozzátok fel, hogy a mostani kormány lop???? Nem akarom elhinni, komolyan!

Az a legkevesebb, hogy tudd, a világ minden kormánya lop, ezt ti most tényleg ennyire tudatlanul kéritek számon?

Ha semmi egyebet nem tett volna Orbán Viktor, akkor annyit tökéletesen teljesített, hogy ma a világ megint tudja, hogy hol van Magyarország és kik a magyarok! Ez semmi nektek????
Az elmúlt 50 évben egy nagy nulla nemzet voltunk a világ szemében, egy senkik, akiknek nincs egy önálló gondolata sem, mindig valakiknek a csatlósai, politikailag, gazdaságilag és gondolkodásilag! Kullogtunk valakik után.
Most először a magyarok tematizálnak, a magyarok mutatnak utat! Nem erre vágytatok???
Mi van, ha ez a szellemi megújhodás, aminek innen kell kiindulni,a de ti nem veszitek észre a fától az erdőt????
Soha ilyen világos beszédet nem hallottam kormányfőtől, mint Orbán Viktorét. Ti süketek vagytok? Az egyedüli világos és nem mellébeszélő hang!

Tényleg képtelenek vagytok felnőtt érettséggel komolyan mérlegelni valamit és valakit?
Én is fel tudnám sorolni, miket nagyon nem szeretek az Orbán-kormányban és mit kérnék számon, ami belügy.
De könyörgöm, egy országban mindig lesznek megoldatlan belső kérdések, a leggazdagabb királyságban is voltak nem mindenkinek tetsző intézkedések és lesznek is dögivel, bárki másra szavaztok! De ez konkrétan most elenyésző kérdés, egy mellékes taktikai szál a nagy stratégiaihoz képest!

Tényleg úgy gondoljátok, vesszem minden erénye, vesszen minden, az EU-s pénzek kicsorgatásánál fényévekkel fontosabb eredménye, amit elért és ami a jövőben a lányaitokat megvédi a burkától és a feleségeiteket, hogy állatnak se vegyék az új „európai” vallás égisze alatt?

Tényleg nem fogjátok fel minimális szinten sem, hogy miről van szó? Én tuti itt hagyom ezt az országot, ha bárkit a jelenlegi „alternatívából” megszavaz ez az ország, mert akkor tényleg önkezével vetett véget az életének.
Amellett, hogy kitehetjük a határainkra, akár rovásírással is, hogy Elmegyógyintézet.”

Küldte: Adorján András, publicista, magyar nemzetközi nagymester, többszörös sakkolimpikon, sakkolimpiai bajnok, háromszoros magyar bajnok.

Kép: Golenya Ágnes honlapja

www.magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

11 thoughts on “Ha Kormányunkat leváltják, akkor kitehetjük a határainkra, akár rovásírással is: Elmegyógyintézet

 1. A hosszú és unalmasnak tűnő „cikket” nem volt türelmem elolvasni,
  de a cím hibátlan, hiszen Orbán Viktort itt fogják majd ápolni-kezelni
  skizofréniából, paranoiából és egyéb más neurotikus, lelki és szellemi
  betegségekből.

  1. kedves fa!
   első benyomásom, hogy egy sz mindenképp hiányzik a nevedből. elhiszem, hogy fáraszt az olvasás, hiszen nyilvánvaló, hogy szellemi kapacitásodat jelentősen megterheli. ezek után senki nem várhatja el tőled, hogy meg is értsd az írás mondanivalóját. persze azt sem, hogy mi a mostani választás valódi tétje, úgyhogy ha kérhetném, maradj távol a szavazóhelységtől nyolcadikán!
   j*

  2. Unalmasnak tűnő cikket nem volt türelmed elolvasni, de vélemènyt alkotni mindennél nagyobb vágyad volt! Gratulálok, jó nagy FA vagy! Türelmed nincs gondolkodni, meg talán fájna is! Remélem szavazni nem akarsz majd ennyire, mint kommentelni!

 2. mifelé vezetnek titeket a szátokba adott hülyeségekkel? / Idézet a cikkbö / Igy kel ezt leirni… Hova vezet a Fides titeket a szátokba adott hülyeségekkel. Ugy látszik hogy Purisaca Golenya Ágnes jobban tud mindent, vagy jo pénzt kapot az irományért.

 3. Azért s fa szóhoz ez után a komment után egy SZ betűt odaragasztanék!!

 4. Bárcsak elmennél ebből az országból mert veled is csak többen vagyunk! Úgy beszélsz arról, hogy „csak lop”, hogy az totál rendben van, mivel mindenki „csak lop” akkor ez okés. Hát nem! Az meg, hogy lássuk már az egészet a nagyobb jót az nevetséges. TE látod? Orbán csak egy kis kelj fel jancsi és neked és a szűk látókörűeknek játssza az agyát, miközben ő is csak úgy ugrál ahogy neki fütyülnek. Az eu-val is mindig csak addig kekeckedik amíg lehet a végén mindig behúzza a fülét farkát. Te azt hiszed ha S.Gy. valakinek az embere akkor O.V. nem az? Tudod s.gy. és o.v. is egy genny alak és csak a saját hatalmát, vagyonát védi. Valóban nincs olyan akire jó szívvel szavaznék de te sem vagy különb mint a többi aki csak a magáét fújja és csak ideologizál. Számomra az ilyenek mint te, az igazán szűk látókörűek miközben azt hiszik, hogy mennyire felvilágosultak. Hiszen „csak lop” az nem gond, hát olyan jó ember…. Nevetséges

 5. Emberek, soha sem gondoltam, hogy ennyi vak, süket és idióta él Magyarországon. A sok gazból még a butának tartott tyúk is ki tudja válogatni a neki legjobban megfelelőt, csak Önök nem! Többször elmélázunk barátaimmal – bárcsak Önök kerültek volna a határon kívülre, még kezét is megcsókolnák az annyira gyűlölt Orbánnak. Talán meg sem érdemlik Őt, hanem tényleg a tőle fényévnyire álló bunkók kellenek Önöknek.

 6. Tökéletes ez a cikk. Ilyen gondolatok kavarodnak az én fejemben is, amikor az ellenzéket és követőit látom, hallgatom.
  Minden olvasni tudó magyar állampolgárnak kötelezővé tenném, hogy elolvassa!!!!!!!

 7. Ez hibátlan:
  „A hosszú és unalmasnak tűnő “cikket” nem volt türelmem elolvasni,
  de a cím hibátlan, hiszen Orbán Viktort itt fogják majd ápolni-kezelni
  skizofréniából, paranoiából és egyéb más neurotikus, lelki és szellemi
  betegségekből.”

  „Fa” bejegyzése a CÍMről szól és nem a „cikkről”, tessék elolvasni
  figyelmesen, mindössze 3 sor az egész, talán újabb, többszöri
  nekifutással sikeres lesz a megértése is.

  Én viszont el is olvastam a „művet”, miért is ne, nem csak Jókai,
  Dosztojevszkij létezik, hanem sarlatánok is. Erre is kiváló a net.
  Aki írta, vagy teljesen hülyének nézi a magyarokat, vagy maga
  is az. Ez butuska primitív propaganda iromány,
  emlékeztet a régi „szoc-reál” agit-prop írásokra, csak be kell
  helyettesíteni a megfelelő szavakat. Ez egy fércmű.

  Ma az „ellenzék” neve itthon: az EMBEREK …

 8. A cím lehet változatlan (rovás nélkül) „elmegyógyintézet”

  Íme a „fő oldal” egy bejegyzése,

  ez bizony így van:


  Maradjunk a földön, a hazugságok helyett:
  Nem a fidesz nyert, hanem az ellenzéki pártok
  vesztettek a rossz koordinációjuk miatt.

  A nagy számban elment szavazók nagy többsége
  az ellenzéki pártokra szavazott,
  mert kormányváltást akart.
  Ha ezek a pártok összefognak, ma orbán sehol.

  Budapesten a 23 kerületből csak 6 lett “fideszes”,
  nem véletlen, itt volt 1848. Március 15.
  és 1956. Oktober 23. forradalmai ….

  Nem utolsósorban a fidesz mögött sorakozott fel
  a magyar zsidóság,
  akik láthatóan és láthatatlanul
  folyamatosan tartják orbánék pilléreit, ők írják-diktálják az aktuális forgatókönyveket is,
  lehet tőlük tanulni,
  Ők maradnak itthon, mindenki más menekül.

 9. Maradhat a „cím” bátran. A számok:

  A 8 millió magyar választópolgárból 5.2 millióan mentek el szavazni.

  2.5 millió a fdszknpre, 2.7 millió valamelyik ellenzéki pártra szavazott.

  Bp -en a 23 kerületből csak 6 -ban „nyert” a fdsz, de az ellenzéki szavazatok
  ott is magasabbak voltak, tehát a többség ott sem orbánékra szavazott.

  Magyarán, az ország, a többség kormányváltást akart,
  de sokan bevették a „migráncs-kampányt” is.

  Jól látszik az elcsalt – fura választási törvény, hiszen a fdsz a mandátumok
  felét sem bírja, mégis „2/3” -dal uralkodhat.

  Maradunk rabszolgának a saját hazánkban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nagypénteken

pén márc 30 , 2018
Nagypéntek az evangéliumokban Jézus szenvedésének, halálának és temetésének napja, a liturgiában a húsvéti szent három nap második napja, aliturgikus nap, a megváltó szenvedés és kereszthalál ünnepe. Szigorú böjti nap. A csíki székelység ajkán a ~ hosszúnap, az É-i csángóknál aszupéntek. Ősi hagyomány szerint ~ a mély gyász és böjt napja. […]

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - informatikai jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg. Az internet világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás