Ízlés és igényes megjelenés kérdése hajviseletünk és annak rendben tartása. Természetesen korunk és munkahelyi beosztásunk elvárásainak is meg kell felelni, mindemellett a hajunk típusa is határt szab frizuránknak. Kétségtelen tény, hogy az elmúlt években a férfiak is szívesen időznek tovább szépségszalonokban, fodrászüzletekben, hogy a nőkhöz hasonlóan, legjobb formájukat sikerüljön megmutatni. Hogy meddig tart a jó ízlés határa, azt ki-ki maga eldöntheti, érdemes azonban elgondolkodni néhány eleve kudarcra ítélt próbálkozáson.

A haj elvesztése nem szégyen, sőt a férfiasságot hangsúlyozza! Ennek ellenére, kopaszodó férfiak gyakran igyekeznek palástolni tar fejbőrüket, hosszasan időzve azzal, hogy hajukat egyik oldalról a másikra fésülik, zselézik, lakkozzák, legrosszabb esetben haj nélküli állapotukat parókával álcázzák. Aki végképp nem tud megbarátkozni ritkuló hajkoronájával, nem kevés pénzért haj beültetéssel pótolja elvesztett tincseit.

Hagyjuk meg a hajfestés rendszeres kínzó gyötrelmeit a nőknek! Nincs annál kiábrándítóbb látvány, mint egy korosabb férfi színes (tövében őszülő) hajkoronája. Az őszülő harminc év feletti férfiak amúgy is vonzzák a női tekinteteket.

A tupírozott, berakott hajköltemények nőiesek. A szebbik nem sokkal nagyobb elismerésére számíthatunk férfias külsőnkkel, az egyszerű, rendezett, tiszta, átlátható formával.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Az epret soha nem lehet megunni
Next post Varga Zoltán: A Táltosok barlangjában elrejtett Fémkönyvtár és a 22-es csapdája

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük