Ősszel, New Yorkban, a Lincoln Center helyt adott az idei év legnépszerűbb vonalainak. A kifutón különböző virágok, nyugodt streetwear, elegáns ruhák és letisztult, sikkes pret-a-porter darabok jelentek meg. Íme, néhány modell amivel tavasszal már a boltokban találkozhatunk.

divat 1Herrara úgy tűnik, továbbra is kedveli a virágokat. Kollekciójával a friss, modern és merész vásárlókat célozza meg. A feltűnő megjelenéshez high tech digitális virág fotókat használ, a ruhák eleganciáját a finom jersey adja meg.

divat 2A kreatív tervező, Max Azria a merész, színes mintákkal és a monokróm eleganciával aratott sikert. A nőies stílust gyöngyfűzéses aláírása ékesíti.

divat 3Victoria Beckham nagy bemutató mellett, már megnyitotta első üzletét Londonban. Modelljeit hajszálnyi katonai stílussal áthatott, szexi, egységesség jellemzi. Tervezéseiben visszaköszön a női karcsú idomokat kiemelő vonalvezetés, a kollekciók finom kötött anyagát oldalt, vagy elöl, itt-ott csipke betétek törik meg.

divat 4A Desigual mindig a vidám, életteli, élénk színekkel robban a divatvilágba. A “cool mediterrán szellem” dél-amerikai stílusú virágok formájában fokozódott a modellek hajában. A 30 éves múlttal rendelkező divatcég jelenleg azt mérlegeli, milyen változtatásokat hajtson végre a jövő sikerének fenntartása érdekében.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Az élet íze
Next post Tavaszi pompa februárban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük