Ennél romantikusabbat ki sem találhatott volna a nyíregyházi szerelmes férfi! Repülőgéppel vontatott légi transzparensen kérte meg szerelme kezét egy nyíregyházi férfi. A nagyváros fölött mindenki olvashatta a lánykérő feliratot, aki feltekintett az égre: “Maya, hozzám jössz???”.

Horváth Péter, a nyíregyházi Tréner Kft. ügyvezető igazgatója pénteken elmondta az MTI-nek, hogy évente több hasonló, különös kérés érkezik a repteret működtető céghez. Azokat – a költségek megtérítése ellenében – teljesítik is.

Van, aki “sima” sétarepülésre viszi ismerőseit, hozzátartozót. Mások kiegészítik a sétarepülést azzal, hogy a fedélzeten kérik meg a kiszemelt lány kezét, és húzzák fel az összetartozást jelképező jegygyűrűt.

De nem mindig örömteli pillanatok közreműködői a nyíregyházi pilóták, hiszen akad, aki elhunyt hozzátartozója hamvainak szétszórását kéri tőlük. Van olyan is, aki eleve így végrendelkezik: egy erdész például meghagyta, hogy szeretett erdeje felett szórják szét a hamvait, mert a fák között akarta aludni örök álmát. Volt, akinek hamvait a közeli Tiszába szórták, mivel életében rajongásig szerette a szőke folyót.

A mostani légi transzparenses lánykérést Szilágyi Anzelm rendelte meg. Szerelme, Szűcs Marina egy beszélgetés során említette neki régebben, hogy milyen romantikus lehet, ha valaki így kéri meg barátnője kezét. A férfi nem felejtette el, és most teljesítette a lány óhaját.
A menyasszonyjelölt Nyíregyháza légterében egy repülőgép által húzott, több méter széles és hosszú, kifeszített hálón olvashatta becenevét és a lánykérő szöveget, amelyre persze boldogan igent mondott a férfinak.

hir6/magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Nem dr. Papp Lajos írta – Ki a népszerű cikkek valós szerzője?
Next post Pingvinlecke önzetlenségből, a közös megmaradásért

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük