A Vajdaság Ma hírportál információi szerint vasárnap kora hajnalban Óbecse központjában magyar fiatalokra támadt rá egy szerbül beszélő fiatalokból álló csoport. A tudósítás szerint a város központjában kötöttek bele ismeretlenek egy magyar társaságba, de miután a fiatalok nem reagáltak a provokációra, a kötekedők továbbálltak, majd valamivel később már nagyobb létszámban tértek vissza és rátámadtak a magyar csoportra, miközben nemzeti alapon sértegették őket.

Siniša Šijačić, az óbecsei egészségház igazgatója érdeklődésünkre elmondta: vasárnap hajnalban az egészségházban három fiatalembert láttak el, közülük egyet könnyű sérüléssel hazaengedtek, kettőt Újvidékre utaltak kivizsgálásra, de valószínűleg ők is csupán könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Ennél többet a rendőrség hétfői közleményéből sem tudtunk meg, mindössze annyit közölt a szóvivő: a főtéren történt vasárnap hajnali verekedésben két személy könnyebben megsérült, az esetről az egészségház orvosai értesítették a rendőrséget, amely intenzív nyomozást folytat az incidens körülményeinek és a verekedésben részvevők személyazonosságának a felderítése érdekében.

 

magyarszo/magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Honnan ered a vérszerződés?
Next post Csoki csábítás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük