Csúnya magyar nők nincsenek

A kor előrehaladtával mintha elkényelmesednének a nők, fáradtságra hivatkozva felveszik „jól bevált” ruháikat, sminkelésre nincs idő, a frizura pedig úgy jó, ahogy a fodrász elkészítette. A nők vágyakoznak a szépségért, ám legtöbb esetben lemondanak az idő múlásával járó kellemetlen tünetek felszámolásáról, pedig sokat tehetnének megjelenésük javításáért.

Nem elég vágyakozni a szépség után, tenni is kell érte valamit. Emlékezzünk arra, mennyit nézegettük magunkat a tükör előtt, hányféle ruhát próbálgattunk, frizurát cseréltünk tinédzser korunkban. Fiatalon nem számított, mennyi ideig próbálgattuk az elcsent sminkkészletet, csak a végeredmény volt a lényeg, tündökölni akartunk.

Akárhány évesek vagyunk, a sok próbálkozás minden korosztály számára meghozza a sikert. A tavasz a megújulásról szól, itt az ideje nekünk is megújulni. Sokaknak sikerült tíz éveket fiatalodni, mindenféle vegyszeres és egyéb költséges beavatkozás nélkül. Egyszerűen úgy, hogy kicsit több időt szántak az előnyös külső megjelenítésére.

A változás csodákra képes. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, természetünk is változásokon megy keresztül. A megkeseredett, többnyire rosszkedvű napok egy csapásra eltűnnek életünkből.

szepseg 1

szepseg 2

szepseg 3

szepseg 4

szepseg 9

szepseg 10

szepseg 11

szepseg 12

szepseg 13

szepseg 14

szepseg 15

szepseg 16

szepseg 17

szepseg 18

szepseg 19

Fotók: DYT

magyarno.com


Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

One thought on “Csúnya magyar nők nincsenek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Saját készítésű fürdőgolyó receptek

csü ápr 3 , 2014
Egy hosszú, munkával teli nap után nagyon jól tud esni egy forró fürdő. Épp ezért összegyűjtöttünk a legjobb, házilag is elkészíthető fürdőgolyó-recepteket. Egyre hosszabbak és hidegebbek az éjszakák, így egyre többször jut eszünkbe, hogy a nap végén teleengedjük a kádat, és elmerüljünk az illatos habok között. És ehhez az élményhez […]