Csillagmustra – párválasztás

 

 

 

 

 

 

 

Egyfolytában csak vitáztok? Vagy nincsenek ugyan nagy veszekedéseitek, de mégis úgy érzed, hogy valami hibádzik? Megesik, hogy hiába működik első látásra a kémia két ember között, mégis előbb-utóbb félresiklik a kapcsolatuk. Persze, kisebb-nagyobb gubancok mindenhol akadnak, nem is azokról van most szó. Hanem a nagy, eget rengető vitáktól, az ajtócsapkodásokról és a kommunikációs zsákutcákról. Ha Kos vagy, mi most segítünk egy kicsit! Három tuti befutó: ezeket a csillagjegyeket keresd a piacon!

 

A Kos nő

Egy Kos nőt még a legnagyobb társaságban sem nehéz kiszúrni, mágnesként csalogatja a szempillantásokat. Figyelemfelkeltő és vonzó jelenség, aki bármelyik indiai kígyóbűvölőt kenterbe veri, ha csábításról és megbabonázásról van szó. Sokszor a hideg és elérhetetlen nő látszatát kelti, de csak azért, hogy még jobban feltüzelje a férfinépségben a vadászösztönt, és még nagyobb magasságokba emelje önnön titokzatosságát. Az izgalmasság és a talány álarca mögé rejti a hibáit, mindent megtesz azért, hogy esetleges gyengeségei és hiányosságai homályban maradjanak. Nincsenek önértékelési problémái, ha provokálják visszavág, és nem nyugszik addig, míg nem szerez magának elégtételt.
Élvezi az életet, és spontánul beleveti magát minden kínálkozó kalandba. Nem fél kezdeményezni. Szenvedélyes és impulzív, nem szeret mérlegelni, mielőtt döntést hoz: a megfontoltság nem az ő világa. Szeszélyes, és csapongásaival sokszor még a hozzá legközelebb állókat is hajlamos megbántani.

Kos vagy és párt keresel?

A Kos férfi

Lételeme a változatosság, és csak akkor boldog, ha alaposan dübörög vele az élet. Nem nagyon született még olyan nő a világra, aki ellen tudna állni egy Kos férfi ostromának. Megvan benne minden, ami szükséges ahhoz, hogy bábszínészeket megszégyenítő ügyességgel mozgassa a mellette marionetté váló nők zsinórjait. Heves és rámenős, fontos számára a hódítás és a szerelem, nem sajnál energiát fektetni egy-egy csábításba. Kitartó és technikás szerető, teljesítményére nem lehet panasz. Nagyon fontos számára a szex, és elvárja partnerétől a szexuális nyitottságot.
Indulatait gyakran nem sikerül kordában tartania, de ez is csak fokozza férfiasságát. Szenvedélyes, és nem fél kimutatni az érzéseit, azonnal beleadja a 100 százalékot egy kapcsolatba. Szórakozott és spontán természet, aki mindig kapható egy kis mókára; lélekben egész életében gyermek marad.

 

Bika nő

Szinte ellenállhatatlanul szeretetreméltó és vonzó. Nőies, mutatós teremtés. Otthonát rendben tartja és őrzi a tűzhely melegét. Igazi feleség és anya. Fontos számára a szexualitás, de gyakorlatias és reális gondolkodása miatt siet házasságot kötni azzal, akit férjéül óhajt. Hűséges, jó társ, amíg kényeztetik. Szereti az élet örömeit, mindenből a legjobbat akarja, értékeli a szépet.
Szívélyes háziasszony, kiváló vendéglátó. Gyermekeit szinte túlzott aggódással és figyelemmel neveli. Megszokott környezetéből nagyon nehéz kimozdítani.

Bika vagy és párt keresel?

Bika férfi

Számára rendkívül fontos a szerelem, de még annál is lényegesebb az érzéki szerelem. Komolyan udvarol, lendületesen halad a cél felé. Tüzes szerető, de nem sieti el a légyottot, számára legélvezetesebb az együttlét a kettesben elfogyasztott vacsora után. Nem a szavak embere, de kellően férfias, így nehéz ostromának ellenállni.
Vénuszi jegy, ezért sokat ad a megjelenésére. Szereti, ha kedvese csinos, jól öltözött. Hűséges és féltékeny típus. Ő akar lenni az úr a házban, partnerét birtokának tekinti, ezért erős akaratú nőknek nem igazán ajánlható.
Hajlamos az örök szerelemre. Szexben ez a férfi könnyen a túlzottan aktív személyek közé sorolható, de mindamellett romantikus alkat.

 

 

Az Ikrek nő

Az izgalmas és légies Ikrek nő képtelen az egyedüllétre, zsigeri szükséglet számára, hogy állandóan társaságban legyen. Kedveli a társalgás minden fajtáját a súlytalan fecsegéstől a filozófiai mélységeket feszegető vitákig, és mivel a verbalitás mestere, nincs az a szorult helyzet, amiből nem vágná ki magát azonnal a tökéletes szófordulattal. Mivel mind intellektuálisan, mind szexuálisan igencsak kíváncsi természet, szívesen elegyedik beszédbe mindenkivel, és akkor sem lacafacázik túl sokat, ha az ismerkedés erotikusabb irányokba terelődik. Sejtelmes és néha első látásra ellentmondásos természete mindig kissé kiismerhetetlen és rejtélyes marad. Mivel mindennél jobban utál unatkozni, csak egy olyan férfi mellett tud hosszú távon lehorgonyozni, aki izgalmas személyiség, tele újabb és újabb meglepetésekkel. És bizony még így sem kizárt, hogy az Ikrek nő néha elkalandozgat kicsit a hűség mezejéről, legalább egy röpke flört erejéig.

Ikrek vagy és párt keresel?

Az Ikrek férfi

Egy Ikrek férfiben a kiszámíthatatlanság ellenállhatatlan sármmal keveredik. Folyamatosan az izgalmat és az új élethelyzeteket keresi és messzire menekül mindentől, ami megszokott, s már nem hordoz magában semmilyen kihívást vagy meglepetést. Remek hallgatóság és szívesen boncolgatja más érzéseit, ő maga is tele van lebilincselő és tanulságos történetekkel a világról, a saját érzelmei azonban mindig tabuk. Tudja magáról, hogy profin zsonglőrködik a szavakkal, és hajlamos is kihasználni ezt az adottságát egy-egy csábítás érdekében. Legalább olyan fontos neki, hogy egy nőben intellektuálisan is társra leljen, mint a szexuális összhang. Nélkülözhetetlen számára a szabadság, ezért ha egy kapcsolat gyorsabb ütemben halad, mint ahogy neki ideális, könnyen előfordulhat, hogy hátraarcot vezényel, és valahol máshol keresi a boldogulást.

 

 

A Rák nő

Vonzó, bájos és nagyon nőies, akinek a feleség- és az anyaszerep a legfontosabb, így flörtjeit csak ábrándjaiban éli ki. Érzékenységét, sebezhető gyengédségét ő is sokáig az erő és a határozottság látszata mögé rejti. Alapvetően kíváncsi és jól irányítható partner, nagyon romantikus. Élénk, szórakoztató, vidám, sőt bőbeszédű, ha éppen nincs depressziós hangulatban. Szeretteiért mindenre képes.

Rák vagy és párt keresel?

A Rák férfi

Szentimentális, élénk fantáziájú, figyelmes és gyengéd, aki előbb a partnere lelkét akarja meghódítani, ezen tulajdonságait azonban igyekszik rejtve tartani. Zárkózottsága és bizonytalansága miatt talán csak élete második felében talál rá igazi énjére. Odaadó partner és érzékeny szerető, de kissé féltékeny.
Hasonlóan romantikus,érzelmes hölgyet kell keresnie, akivel együtt emlékezhetnek a szép napokra és ábrándozhatnak a közös jövőről. Ha valaki kiérdemli tiszteletét, annak minden gondját erős vállára veszi, és megtesz minden tőle telhetőt, hogy a kiválasztott személy biztonságban és szeretve érezze magát. Becsületesség, szenvedély az ágyban, és hűség a szerelemben – ezt várja cserébe.

 

 

Oroszlán nő

Az e jegyben született nőt könnyű megismerni királyi tartásáról és előkelő mozdulatairól. Ő is kitűnő barát tud lenni. Büszke és vonzódik a élet szép dolgaihoz. Kedvesének hozzá hasonlónak kell lennie. Sajnos gyakran kiderül, hogy a csinos hercege csupán egy álarcos béka. Így nem csoda, ha múltjában felbontott jegyességek és válások találhatók.
Csillogni akar, arra van szüksége, hogy állandóan szeressék, ezért a hódítás számára nem probléma. A gondok mindig később kezdődnek, ha csak az érzelmeire hallgat.

Oroszlán vagy és párt keresel?

Oroszlán férfi

Türelmesen les prédájára és kiszámított biztonsággal, hirtelen ragadja meg. Érzelmei forrók és őszinték, mivel közvetlenül a szívből fakadnak. A szexualitás nagyon fontos a számára, férfiassága sok nőben ébreszt vonzalmat. Szerelmesként lángol, lobog, és akibe beleszeret, nem lehet akárki. Elvárásai a partnerével szemben is olyanok, mint az élet minden más területén, szíve választottjának a legszebbnek, a legkívánatosabbnak kell lennie. Csodás ajándékokat, pompás estéket kaphat a hölgy, ha uraként tiszteli. Tüzes szerető és játékos, szeszélyes partner.

 

 

A Szűz nő

Meglehetősen tartózkodó típus, aki ritkán mutatja ki az érzelmeit. Okos és közvetlen, akinek szívét elsősorban az esze irányítja. Szeret gondoskodni másokról, a mártírságig önfeláldozó tud lenni. Ritkán van a középpontban, inkább a háttérből egyenget mindent.
A szex fontos számára, de nem a legfontosabb. A kaland izgalmát elfogadja, bár nem keresi,és éppen megfontoltsága miatt kerül gyakran kissé vad különcök hálójába. Lassan melegszik fel, hiszen nagyon fontos tudnia, hogy társa valóban szereti-e. Csak ha megbizonyosodott róla, akkor engedi közel magához a férfit, akivel egy életre szívesen társul.
Öltözködésében igényes és egyszerűen harmonikus. Mivel hosszú ideig fiatalos és bájos, a férfiak közül sokan megpróbálják elnyerni kegyeit. Fejlett kritikai érzéke és józan és józan észjárása miatt azonban elég gyakran megesik, hogy végül egyedül éli le életét. Olyan partnernek ajánlható, aki becsüli az otthon biztonságát, és a hűséget többre tartja a kalandoknál.

Szűz vagy és párt keresel?

A Szűz férfi

Általában csendes és visszafogott. Munkájában pontos, aprólékos és eredményes. Jó humorérzéke van, és erősen morális beállítottságú.
Nehezen esik szerelembe, hisz ahhoz, hogy szíve megenyhüljön, sok mindenre szükség van. Ha azonban érzelmileg megadja magát rendszerint egy nála kevésbé jól szervezett életet élő hölgynek, nagyon odaadó, hűséges partner lesz. Szerelmét nem veri nagydobra, de melegszívű szerető lesz egy életre. Érzelmeit sokszor apró gesztusokkal, gyengédséggel juttatja kifejezésre. A szexuális életről nem szívesen beszél, de nagyon jó családapa és biztonságot adó férj.

 

 

A Mérleg nő

Bájos, nőies, törékeny alkat. Kifinomult ízléssel öltözködik és jó érzékkel harmonikus környezetet teremt maga körül Szereti az elegáns környezetet, a romantikát, az élet kellemes, szép oldalát. Partner tekintetében ezért is nagyon válogatós.
Lételeme a szeretet, egy kis emelkedettség és harmónia. Fontos számára a díszlet, a háttér. Megfelelő környezetben hosszú távon is izgalmas partner lehet. Hibája, hogy nem tud nemet mondani, hiszen mindent sokáig mérlegel. Alkalmazkodó, jó családanya lesz belőle, aki elkényezteti gyerekeit és elsimítja a családi vitákat. Ha nem találja harmonikusnak a környezetét, visszahúzódik, más utakon jár, de akkor is lekerüli az összetűzéseket. Félreértelmezett kedvessége lehet a forrása annak, hogy – bár igyekszik elkerülni a problémákat – személye vonzza a bonyodalmakat.

Mérleg vagy és párt keresel?

A Mérleg férfi

Könnyed és szellemes. Az udvarláshoz és előjátékhoz hangulatos színhelyeket igényel. Ahhoz, hogy a legnagyobb áldozatokra is képes legyen, megfelelő díszletekre van szüksége. Szereti a szép környezetet, a finom, pezsgős vacsorákat, a jó hangulatot. Választékos az ízlése és sokat ad a megjelenésre. Rendkívül udvarias és vonzó, de szüksége van szellemi kapcsolatra is, hogy a legtöbbet ki tudja hozni magából. Két különböző típusa van: az egyik az igazi finom gavallér, aki választékos, nagystílű, gáláns; a másik meglehetősen szelíd és jóságos, aki mindent megtesz a nyugodt élet biztosításáért. Mindkettőre jellemző a döntéshozatal nehézkessége és a türelem, de kissé kilengő férjek.

 

 

A Skorpió nő

A Skorpió nő inkább érdekes, mint szép. A végzet asszonya. Olyan intenzitással tud szeretni, hogy áldozatát megigézi, titokzatosságával magára vonja a figyelmet. A becsületességet értékeli mindenek felett. Visszautasít minden képmutatást és kettős játékot.
Szexualitása sebezhetőségét hivatott elrejteni, hisz a lelke mélén nyílt és ártatlan. Inkább arra vágyik, hogy vezessék, minthogy ő vezessen. Remek háziasszony, aki nemcsak a közvetlen családot, de az egész rokonságot is képes összetartani. Rengeteg energiával rendelkezik és igen jó a regenerálódóképessége. Partnere felé az elvárásai óriásiak. Szerelmesének egyesítenie kell magában az érzékenységet, a melegséget, az ösztönösséget, a feddhetetlenséget és az erőt. Féltékenysége és bosszúálló természete miatt félelmetes is tud lenni.

Skorpió vagy és párt keresel?

A Skorpió férfi

Kétségbeesetten fél a sérelmektől, tele van érzéssel, gondoskodással, sirámokkal, valamint szenvedéllyel, erővel. E tulajdonságait energiával igyekszik elrejteni, és ez a rejtőzködése épp a nem megfelelő partner számára teszi vonzóvá.
Szexuális partnert találnia nem nehéz, de megértő társra ritkán akad. Rendkívül jó érzékkel kell rendelkeznie a hölgynek ahhoz, hogy egy Skorpiót boldoggá tehessen.

 

 

A Nyilas nő

Temperamentumos, kíváncsi és bátor, az esetek nagy százalékában magához ragadja a kezdeményezés és választás jogát. Mindig tele van tervekkel és elképzelésekkel, nagyon magas fordulatszámon éli az életét. Önbizalma és veleszületett optimizmusa átsegíti az esetlegesen útjába kerülő akadályokon. Szeret a pillanatnak élni, mindig készen áll egy új kalandra, nehezen viseli a kötöttségeket. Dinamikus, pörgős partner mellett érzi jól magát, akinek legalább olyan fontos a szex, mint neki.

Nyilas vagy és párt keresel?

A Nyilas férfi

Magabiztos és sokszor bizony nagyon türelmetlen, pláne akkor, ha egy nő meghódításáról van szó. Sokszor sokkal inkább érdekli maga a hódítás, mint annak tárgya. Kiemelten fontos számára a szexualitás. Ha egyszer szerelembe esik, figyelmes és kreatív partner, aki mellett nem fog unatkozni az ember lánya. A hűséggel azonban néha gondjai akadnak fékezhetetlen szabadságvágya miatt. Minél többet akar szakítani az életből, s nehezen viseli, ha ilyenkor bárki az útjába áll.

 

 

A Bak nő

Hűvös, elegáns megjelenésével a tökéletes hatékonyság látszatát kelti. Valójában egy csintalan iskolás lány, aki társaságra és huncutságra vágyik. Kár, hogy jellemének ezt az oldalát szégyenli és elrejti.
Visszafogottsága és fegyelmezettsége nem mindig vonzó a férfiak szemében. Az élet anyagi kérdéseiben mindig céltudatos és határozott. Nem a fantázia világában él, nem álomlovagra vár. Ha sikerül megnyerni a bizalmát, odaadásra odaadással válaszol.

Bak vagy és párt keresel?

A Bak férfi

A karrierjéért kitartóan küzdő férfi a mindennapi életben kissé fárasztó, de edzettsége, ereje pompás lehetőség a támaszra váró partnernek. Ha szerelmes, nem borít el bókjaival és virágcsokrokkal, mégis mélyen érző. Ha partnerének sikerül áttörni zárkózottságát, maga is csodálkozik azon, hogy mennyire kifordították önmagából, és a hetedik mennyországban érzi magát. Könnyed társaságbeli partner sohasem válik belőle, de hűséges, megbízható társ, jó férj és remek apa lehet. Idősebb korában pótolhatja, amit korábban elmulasztott.

 

 

A Vízöntő nő

Egy extravagáns álmodozó, aki független, önálló, bátor és három szamár együttvéve sem képes akkora konokságot produkálni, mint ő. Még ha beleszakadnak, akkor sem. Általában nem mutatja ki érzéseit; sokkal fontosabb számára a szellemi összhang, mint az andalgás, az összebújás vagy az ölelések. A rózsaszín és lila színekben pompázó érzelgősséggel pedig nagyon messzire lehet kergetni – még tűsarkúban is. Olyan partnerre van szüksége, akivel egy nyelvet beszélnek és közösen, vállvetve tudják megoldani a sors által eléjük pöckölt kihívásokat.
Soha ne várjuk, hogy ő kezdeményezzen – ha pedig csábítani és hódítani akarunk, a türelem szó villogjon csak az agyunkban, lehetőleg nagyméretű, neonfényű betűkkel. Hagyjuk a kliséket és a romantikát, legyünk izgalmasak és próbáljuk a kíváncsiságánál fogva elkapni a kiszemelt Vízöntő leányt. S ami a legfontosabb: el kell fogadnunk őt a hóbortjaival, különcségeivel együtt – egy Vízöntő ugyanis sosem fog a kedvünkért feladni semmit önmagából. Hamarabb áll odébb.

Vízöntő vagy és párt keresel?

A Vízöntő férfi

A Vízöntő férfi a tüzes és szenvedélyes szerető helyett egy világmegmentő társat keres, akivel odakötözheti magát a soron következő megmentendő fához. Nem szeret, és nem is tud egyedül lenni; állandóan körülbástyázza magát emberekkel, feladatokkal és célokkal, csakhogy véletlenül se unatkozzon egy percre sem. Ideális partnerével kapcsolatban pedig alapkövetelmény, hogy hasonló energiaháztartással rendelkezzen (energiaitalok literszám való fogyasztása nélkül is), és tartani tudja vele a lépést. Az sem baj, ha élesen vág az esze és tökélyre fejlesztett vitatechnikái vannak, mert egy Vízöntő férfi csakis olyan társ mellett tud hosszútávon lehorgonyozni, akinek az intellektusába is beleszerethet. Nagyon komoly kritériumrendszeren kell sikeresen átmanővereznie magát annak, aki egy Vízöntő párja akar lenni – ha azonban minden elvárásnak megfelel, mély érzésekkel teli és nagyon tartalmas kapcsolatra számíthat. Egyedül hűség-fronton akadhatnak apróbb gubancok: mivel a Vízöntő szinte mindennél többre tartja a személyes szabadságot, a féltékenység fogalma számára majdhogynem teljesen ismeretlen. Pro és kontra.

 

 

A Halak Nő

Igazán nőies, elbűvölő, álmodozó és érzékeny, azonban elég nehéz kiismerni a terveit és a szándékait. Nem könnyű átlátni rajta, remekül játszik el különféle szerepeket, hiszen mindig maximálisan hisz abban a világban, amelyet ilyenkor teremt magának. Szinte kiismerhetetlen, ő azonban még a legártatlanabb hazugságot is azonnal kiszimatolja. Soha nem áll azonban bosszút, nem mutatja ki csalódottságát vagy megbántottságát, inkább csendben, de sokszor annál látványosabban szenved. Nagyon érzékeny mások problémái iránt, mindig ráérez a párja igényeire, ám ez a tulajdonsága labilissá teszi lelkileg. Sokszor csak nagyon nehezen tudja kifejezni az érzéseit.
Könnyen esik szerelembe, és általában azonnal idealizálni kezdi a kiszemelt férfit. Így gyakran esik abba a kellemetlen hibába, hogy a hímnemű, akit kinézett magának és akibe annak rendje és módja szerint beleszeretett, a valóságban köszönő viszonyban sincs azzal, akinek ő hiszi. Nehezen vet véget még az igazán rossz viszonyoknak is. Szeret szerelmesnek lenni, még akkor is, ha a kapcsolat egyértelműen soha nem léphet túl a plátói minősítésen.

Halak vagy és párt keresel?

A Halak Férfi

Maga a két lábon járó ellentmondás, aki hajlamos sokszor gondolkodás nélkül követni szentimentális csapongásait. Néha kifejezetten nehezen ismeri ki magát a realitások világában – nem tud, és nem is akar alkalmazkodni a hétköznapok társadalmi szabályaihoz. A valóság elől gyakran a szenvedélybetegségek háta mögé bújik, hajlamos a függőségekre. A kihívásokkal szemben a könnyebb utakat részesíti előnyben, szereti, ha más hozza meg helyette a döntéseket.
Mivel nagyon érzékeny és nehezen alkalmazkodik a körülményekhez, könnyű őt megbántani, és nem veszi észre, ha sértettsége esetenként az irrealitás határait karcolja. Érzéseit csak nagyon ritkán mutatja ki teljes őszinteséggel, nem szeret magáról beszélni, a múltja tabu.
A szerelemben inkább romantikus, mintsem hűséges partner. Nagyon odaadó és figyelmes a partnerével szemben, viszont általában csak ideig-óráig. Hajlamos rá, hogy kikacsintgasson egy-egy kapcsolatból, ha éppen úgy tartja kedve – nehezen viseli még a legkisebb felelősséget is.

napkavehaz/noknek.magyartudat.com


Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tihany látnivalói

pén aug 3 , 2012
              Kéttornyú templomáról messziről felismerhető a vulkanikus eredetű, mélyen a tóba nyúló, csaknem ezer éve lakott, növény- és állatritkaságokban bővelkedő, 5 km hosszú, 3,5 km széles Tihanyi-félsziget. Az 1055-ben alapított bencés apátsági templomból mára csak az  I.András király sírját őrző altemplom- a magyar építészet […]