Bakó Kálmán: Pánikra semmi ok – A Föld időjárásának ciklikus változása természetes

 

 

 

 

 

 

 

 

Már 1989-ben jeleztük, hogy jelentős időjárás változások fognak bekövetkezni a bolygón. Eljön az idő amikor lesznek majd olyan helyek, ahol többé nem teremnek meg azok a dolgok, amelyek azelőtt megteremtek és más helyek, ahol olyan dolgok fognak teremni amelyek ott sohasem teremtek meg. Ezek az Emberi természet polaritásának visszhangjai. Ahogy az Emberiség halad, úgy halad a Gaia is. Ahogy növekszik a polaritás a fény és a sötétség között, úgy növekszik a hideg és a meleg között is.

idojaras 3

Ami jelenleg zajlik, az egy természetes folyamat, amit időben felgyorsított a váltás. A Gaia geológiai időkerete felgyorsult. Fel kellett gyorsulnia azért, hogy a Gaia magasabb szinten rezeghessen. Lesznek extrém nagy hidegek és extrém nagy melegek, szélviharok, amelyek nagy pusztítást végeznek. Kialakulnak veszélyes zónák. Mindezek a viharok helyénvalóak. Egytől egyig az energiák kavarodását jelentik, és erre szükség van. Ha viharövezetben vagy, legyél felkészültebb. Ha a tengerparton élsz és megemelkedik a vízszint előfordulhat, hogy elköltözöl. Ez az ésszerű lépés. Ha okosan fogadod őket, a történések nem veszélyeztetik az életedet. Ám az, hogy előre számolsz-e mindezek bekövetkeztével, az a szabad választásodon múlik. Lesznek, akik tagadni fognak és ott állnak majd, ahol tombolnak a viharok. Ott maradnak a partokon, nézik a vizek emelkedését és elpusztulnak. Ők azok, akik nem akarják látni a váltást és nem fogják elismerni azt ami történik. Tesznek ilyet az Emberek. Nem hiszik el, hogy mi történik és kétségbe vonják a változást. Ezzel metaforikusan azt mondjuk, hogy vannak olyanok akik csak azért odaadják az életüket, hogy minden ugyanolyan maradjon.

idojaras 6
Jeleztük, hogy a föld mozdulni fog. Lesznek földrengések. Jeleztük, hogy figyeljetek a vulkánokra, amelyek újból aktívvá válnak, hirtelen és figyelmeztetés nélkül, reagálva a földrengésekre. A következő helyekre figyeljetek: Etiópia, Oroszország, Új Guinea, India, Ecuador, Japán, El Salvador és Alaszka az USA-ból. Nem létezik negatív célkitűzés valamelyik ország ellen, sem büntetés bármely Emberi lakhelyet illetően. Ahogy a megvilágosodási folyamatotokkal változtatjátok a Gaia aktuális vibrációját, úgy a bolygó is válaszol ezekre az energiákra. Ahogy a Föld vibrációja egyre nagyobb lesz, lassanként ki fogtok lépni ebből a ciklusból. Az időjárás-változást a bolygón leginkább a víz ciklusai befolyásolják. Ezenkívül a vulkanikus tevékenység is hatást gyakorol rá. A harmadik tényező pedig az űrből érkező meteor becsapódások. Mindezek előfordultak már a történelemben. Azok a változások amelyeket ma az időjárással kapcsolatban láthattok, azok nem az emberi tevékenység eredményei. A mostani történéseknek a mágnesességgel és a hőmérséklettel van kapcsolatban.

idojaras 7
A folyamat, melyet Ti globális felmelegedésnek neveztetek el nyugtalanítja és megrémíti a tudósokat. De ez egyáltalán nem globális felmelegedés, csupán egy olyan körforgás része, amely mindig is létezett. Az Északi-sark jege néhányszor már elolvadt, azután pedig újra eljegesedett. Ez így váltakozik. A párolgási körforgás a Gaia munkamódszere. Amit a levegővel tesztek viszont lényeges, mert az egészségre ártalmas, de a Gaiára nem feltétlenül. A Gaia jóval ellenállóbb mint gondolnátok. Hamarabb helyrehozza önmagát mint várnátok, olyan módon amire nem is gondolnátok. Az általatok okozott szennyezés mértéke elhanyagolható ahhoz képest, amit a vulkánkitörések okoztak a múltban. A Gaia gondoskodik önmagáról, a folyamat pedig nem új. Ezzel együtt azt mondjuk az emberiségnek: „Tisztítsátok meg a levegőt és éljetek hosszabb életet!”. Azt kérjük, hogy gondolkozzatok életszerűen. A víz és a víz-ciklus aminek most tanúi vagytok meghatározó jellemzője a Gaiának. A legmeghatározóbb viszont a hőmérséklete. A ciklusok abból állnak, hogy víz lesz a jégből és jég lesz a vízből és ez ismétlődik mindig újra és újra ezen a bolygón. Ez nem új dolog. Nem is kivételes, de nem is félelmetes. Csak egy olyan ciklus, amit a modern emberiség ezelőtt még nem látott. Elég hosszú ciklus, ami messze túlnyúlik egy Emberi Lény élettartamán, ezért az Újkori történelemben ezt a folyamatot teljes egészében még senki nem tudta megfigyelni.

idojaras 4
A Lemuriaiak idejében a Csendes óceán vízszintje majdnem 400 lábbal, mintegy 120 méterrel volt alacsonyabb és ez csak 50.000 éve volt. Akkor is egy víz-ciklus működött. Az alacsony vízszint annak volt köszönhető, hogy jég formájában sok víz volt felhalmozva. Jelenleg, ti egy másik víz-cikluson mentek keresztül, ami végül egy lehűléshez vezet. Ezek a ciklusok nagyon lassan történnek. A változások időtartama olyan hosszú, hogy erről beszámoló jegyzetek nem léteznek, olyan formában ahogy azt ma ti jegyzitek. De viszont le tudjátok ellenőrizni a fák évgyűrűin és a sziklák barázdáin keresztül és rájöhettek, hogy néhány száz évvel ezelőtt volt már egy mini jégkorszak. Most lesz egy másik. A víz ciklusának a változása teljesen természetes és normális. Így működik a bolygó és így egyensúlyozza önmagát. Vannak nagyobb víz-ciklus változások és vannak kisebbek. Több kisebb ciklus fordul elő két nagyobb között. A legutóbbi kis jégkorszak az 1400-as években volt, a tudomány ezt kb. 1650-re teszi. Az emberek akkor is itt voltak és túlélték. Most egy újabb ilyennek a kezdeténél vagytok. De a tudósaitok nem egy mini-jégkorszak kezdeteként emlegetik. Ehelyett ők felmelegedésnek nevezik! Ez amiatt van így, mert nem értik a víz-ciklusok működését. Úgy is mondhatnánk, hogy az egészet mikrokozmoszban szemlélik, makrokozmosz helyett. Furcsának találhatjátok, hogy egy hidegebb időszak felmelegedéssel kezdődik, de ha ismernétek a víz ciklusainak dinamikáját, egyből értelmet nyerne az egész. A víz-ciklusok hossza változó. A kisebbek kb. 150-től 400 évig terjednek, ti pedig egy közepes hosszúságú víz-ciklus elején jártok. Ne féljetek ettől a jelenségtől, mert ez része a bolygónak, így hozza magát egyensúlyba. Az emberiség még fejlett technológia nélkül is keresztülment rajta és túlélte. Csak azt kell tennetek, hogy felismerjétek és megtegyétek a kellő intézkedéseket, hogy kitérjetek az útjából, hogy megtanuljátok tökéletesíteni a tengervíz só mentesítését, hogy ne maradjatok víz nélkül. Ez egy 400-tól 600 éves ciklus. De az átmenet el fog tartani még vagy 50 évig.

idojaras 2
Jelenleg a jég olvad. A jég a pólusokon északon is meg délen is részben megolvad nem mind, de nagy része. Ez azt eredményezi, hogy néhány centiméterrel megemeli a világtenger szintjét és átrendezi a víztömeg súlyát a bolygón. Szétosztja a súlyt a pólusokról (a jég koncentrációját északon és délen) ezáltal egyenletesebb elosztást biztosítva a földkéregnek. Ezen átrendezés miatt a víz másképp fogja nyomni a föld kérgét ami földrengéseket és vulkanikus tevékenységet eredményez. Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy az emberek nem felelősek a víz-ciklusokért. Egy olyan cikluson megy keresztül, amely egy kicsit előrefutott. Más szavakkal, megelőzte a saját idejét mert ti felgyorsítottátok a bolygó geológiáját. Viszonylagos módon valóban felgyorsítottátok az órát. Ez azt jelenti, hogy noha az óráitok ugyanazzal a sebességgel járnak és úgy tűnik ugyanazzal a sebességgel öregedtek, de a bolygó felgyorsult! Ez számotokra nehezen értelmezhető mivel, ezek a dolgok interdimenzionális jellegzetességekkel bírnak. Ez már nem olyan valami ami majd meg fog történni. Ez olyan valami ami már megtörtént és benne vagytok. Bár, az emberi tevékenység előrébb hozta ennek a mostaninak az időzítését, de ez a következő 300 évben mindenképpen bekövetkezett volna. Hatást gyakoroltatok rá, de nem ti okoztátok A jég alulról olvad. Semmi köze a levegőbe került szennyeződésekhez. Ahogy a víz melegebbé válik ez egy természetesen bekövetkező ciklus. Ha megváltoztatod a vizek hőmérsékletét a bolygón, az megváltoztatja az óceánok életciklusát és az végül teljesen megújul. A bolygón az életciklus életképessége nem korlátlan, időről időre meg kell újulnia és ez az, ami megtörténik a vízciklus következtében.

idojaras 5
Magában a folyamatban fajokat veszíthettek el. Ez normális. A biológusoknak majd hozzá kell látni újraírni a szemléletmódot, hogy hogyan működnek a dolgok, beleértve a zátonyokat, a tengerfenék élővilágát, a plankton szaporodását és fennmaradását. Nem ez az első alkalom, hogy az életciklus frissítése történik, de generációk telnek el, mire véget ér. Ugyanúgy, mint a víz-ciklusok, a földrengések is része a változó bolygónak. Tulajdonképpen a víz-ciklusokkal vannak kapcsolatban. A közelmúltban volt egy ilyen, ami kiváltott egy szökőárat és aminek hatására nagyobb lett az Emberi részvét energiája a bolygón. Ez volt az egyik legnagyobb földrengés a ti életetek során. Az óceán mélyén történt és olyan erős volt, hogy bizonyos mértékben lelassította a bolygó forgását. A bolygó tengelyforgásának lassulása miatt változás történt az olvadt mag és a földkéreg közötti mozgásban. Ezért ezt az eltérést a Föld majd megpróbálja egyensúlyba hozni, mindaddig, amíg azok a sebességek vissza nem állnak a megszokott értékekre. Főként az egyenlítő környékén lesznek érezhetőek ennek az utórezgései, mivel ezek a részek vannak legtávolabb a bolygó magjától, ami miatt ez a rész a leginkább ingatag. A bolygó forgása következtében ezek a részek dudorodnak ki a legjobban. Így, több földrengést tapasztalhattok majd az egyenlítő környékén. Ezek nem a végítélet napjai, hanem egyszerűen a bolygó változásáról van szó.

idojaras 10
Vajon kapcsolatban vagytok-e Gaiával? Tudtok-e neki utasítást adni, hogy kevésbé rázkódjon azokon a területeken ahol emberek laknak? Vajon hiszed-e, hogy rendelkezel ezzel az erővel? Kedves Fénymunkás arra lesz szükség, hogy több ezren helyreállítsátok ezt a kapcsolatot a Gaiával. És akkor figyeljétek meg, hogy mi történik: Földrengések lakatlan helyeken, mély-tengeri földrengések tsunami jelenség nélkül, vulkánkitörések amelyek senkit nem érintenek. Lehetséges? Megtehető. Tudatosság az anyag felett. A bolygóval van ez kapcsolatban, amely hallani akar rólad.

Részlet az „Egy Út a Szeretetegységbe” című saját szerkesztésű elektronikus könyv „Tudomány” fejezetéből.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mézédeset, lékelve!

vas aug 4 , 2013
                Nagyapám meleg nyári estéken felhozta a pincéből a mézédes dinnyét, a lék megmaradt darabkáját pedig elsőként természetesen én kaptam. (Igazi magyar fajtát, nem csíkosat, nem mag nélkülit, hanem mézédes, piros belű fekete héjú dinnyét). A dinnye akkoriban mindig hidegen és édesen került […]

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

Az anonim látogatóazonosító (cookie, süti) egy olyan egyedi - azonosításra, illetve profilinformációk tárolására alkalmas - informatikai jelsorozat, melyet a szolgáltatók a látogatók számítógépére helyeznek el. Fontos tudni, hogy az ilyen jelsorozat önmagában semmilyen módon nem képes a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmas. Név, e-mail cím vagy bármilyen más személyes információ megadása nem szükséges, hiszen az ilyen megoldások alkalmazásakor a látogatótól a szolgáltató nem is kér adatot, az adatcsere voltaképpen gépek között történik meg. Az internet világában a személyhez kötődő információkat, a testreszabott kiszolgálást csak akkor lehet biztosítani, ha a szolgáltatók egyedileg azonosítani tudják ügyfeleik szokásait, igényeit. Az anonim azonosítók személyes adatbázissal nem kerülnek összekapcsolásra. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás