A 85 éves, kínai férfi minden nap szerelmes leveleket ír feleségének, aki 20 napja kapott szívrohamot és most a kórház intenzív osztályán ápolják. Li Shufeng 20 napja fekszik kómában.

A férj, Peng Xiaolu megkérte a nővéreket, hogy olvassák fel a leveleit, mert biztosan tudja, hogy amit leír, azok a feleségét életre keltik. Az idős, professzor házaspár Huaihua városban éli életét. Mr. Peng nemrégiben szürkehályog műtéten esett át, de ez sem tartotta vissza a szerelmes sorok írásától. Egyik levelében például a következő sorokat küldte imádott feleségének:

Bocsáss meg, kissé rossz a szemem, ezért a rajz sajnos meg sem közelíti a te gyönyörűségedet.

level 1

A kórház ápoló személyzete szemtanúja a szerelem igazi mély érzéseinek, ezért úgy döntöttek, a leveleket közzéteszik. Az egyik levélben például a férj a következőket írta:

Az elmúlt, együtt leélt 52 év során minden egyes nap óvtam lépteidet. Sok nehéz, könnyekkel telt napot és boldogságot éltünk át. A szerelem mindent túlél és átsegít minden akadályon. Mondd, hogy neked is van hit és remény a szívedben! A család visszavár. Kérlek, ébredj fel!

level 2

level 3

(CCTV)

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Műkorcsolya Eb – Gála
Next post Pulóverben is hozzuk a formánkat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük