Az egyik üzlet állateledeles polcán a következő felirat volt olvasható: „Az állateledel emberi fogyasztásra nem javasolt”. Megdöbbentő, hogy az elmúlt évtizedek politikája milyen mély szakadékba taszította a magyar emberek mindennapi életét, megélhetését.

Akik még nem mentek ki külföldre dolgozni a szebb jövő reményében, azok zömében a közép- és nyugdíjas korú emberek. Ők kénytelenek tudomásul venni azt, hogy rájuk sehol sincs szükség. Míg a kormány az egymillió munkahely megteremtésének meséjével foglalatoskodik, addig az egyik nagy áruházlánc bezárása által, mintegy 1000 munkaerőt bocsátanak el. De az új trafiktörvény is kitermeli a maga munkaerő fölöslegét, a kis- és középes vállalkozások terén pedig, sorozatosan történnek redőnylehúzások. Nem is sorolom tovább, hiszen nap, mint nap olvashatóak ilyen hírek.


A mozdonyvezetők is morgolódnak, mivel Magyarországon sok az idegen mozdony és több mint 400 járatot töröltek a menetrendből ez év áprilisában. Ha pedig nincs vonat, akkor mozdonyra és mozdonyvezetőre sincs szükség.

Információnk szerint több V-43-as „Szili” mozdonyt kívánnak értékesíteni a Rail Cargo Ausztriának, annak az osztrák árufuvarozási társaságnak, aki 2008. január 2-án megvásárolta a magyar árufuvarozást. Ez a villamos mozdony típus a magyar mozdonygyártás egyik büszkesége, melyet 1963-tól 1982-ig gyártottak, mintegy 379 db-ot. Tehát a magyar kézműipar megbízható darabja.


Mindezeket tetézi a bankok kifosztó, gyarmatosító politikája, a devizahitelesek kilakoltatása és az öngyilkosságok. A szomorú statisztika szerint ebben az esztendőben kb. 3000 fő követett el öngyilkosságot és 38000 öngyilkossági kísérlet történt. Ezek közül nagyon sokan a keserű élet befejezéséhez a közlekedő vonatot – mint biztos halált – választották. Ennek köszönhetően naponta 4-5 gázolás történik a vasúton!

Végül is a fagyasztott csirkeláb, a kacsanyak, a farhát és egyéb szabványon kívüli, vagy exportból visszamaradt termékek felengedve nem rosszak, de ügyelni kell arra, hogy a végén a kutyáknak is jusson.

Korondi Miklós

országgyűlési képviselő (Jobbik)

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Ködbe burkolózott Salgótarján
Next post Tizenhetedik gyerekét várja egy kiskunhalasi nő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük