Inkább éld az álmaidat!

Az emberek jelentős része csodákra képes az önmegvalósítás terén, de kellő önbizalom hiányában nem képes teljes életet élni. A mai világhoz igen nehéz alkalmazkodni. A környezetünkben lezajló változások, újabb kihívások, elvárások mind nagyobb terhet jelentenek, a korábban reálisnak vélt célok egyre elérhetetlenebb vágyálommá válnak.

A gyorsan változó helyzeteknek, a nagy kihívásoknak nehéz megfelelni. Új lehetőségeket, és új típusú feladatokat kapunk. Jó szándékú igyekezetünket nem mindig értékelik megfelelően. Néha idegesek, feszültek vagyunk, időnként szorongunk. Ha igazán baj van, elhalkulnak, elfogynak a szavaink, nem tudjuk, mit tegyünk. Erre várnak rossz szándékú ellenségeink. Ők azok, akik igazán ráéreznek arra, hogy sebezhetők vagyunk. Megtalálják lelkünkön azt a parányi rést, amelyen beférkőzhetnek és szép lassan megmételyezhetnek.

Álmokból valóság válik, ha tudatosítjuk magunkban elképzeléseinket és nem engedünk belőlük. Ellenségeinkre nem érdemes időt és energiát fecsérelni, kitűzött célunk elérése érdekében sokkal fontosabb dolgokra kell koncentrálni.

 

magyarno.com

 

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Previous post Reklám, amely igazi pénzkidobás
Next post Örök szerelem: 103 éves ara és 101 éves vőlegény, 88 év szerelem után

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük