A diákok segítségével újították fel egy váci szakközépiskola tornacsarnokát

 

 

 

 

 

 

 

Felújították a váci Király Endre Ipari Szakközépiskola tornatermét; a több mint hatmillió forintos anyagköltséget az intézmény fenntartója állta, míg a szakipari munkákat a tanulók végezték el – közölte a Pest Megyei Kormányhivatal az MTI–vel.

A rekonstrukció azért vált elengedhetetlenné, mert a nyár folyamán tartott hatósági ellenőrzésen komoly hiányosságokat tártak fel: a csarnok rendszeresen beázott, faláról hullott a vakolat.
A kormányhivatal javaslatára a Pest Megyei Intézményfenntartó Központ a tetőszigetelés anyagköltségét magára vállalta, míg az iskola ötlete alapján a munkálatokat saját, szakképzésben résztvevő diákjai végezték el nyári gyakorlatként.
A felújítás így nettó 6,5 millió forintba került a korábban becsült 10 millió forint helyett – közölte a megyei kormányhivatal.

MTI/magyarno.com


Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ki volt Mani és mi a manicheizmus?

vas okt 14 , 2012
              Mani (216-276), a harmadik század egyik legnagyobb hatású gondolkodója, filozófus, államférfi és vallásalapító. Mani perzsa, párthus királyi rokon és a mágusok előkelő családjának ivadéka volt. Tanult ember volt és kitűnő szervező is egyben. Az egyháza olyan jól szervezettnek bizonyult, hogy még egy ilyen […]