Vénasszonyok nyara

2013. október 11., 14:06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nálunk kellemes, őszi időnek örülünk, Ausztriában azonban beköszöntött a tél. Salzburg környékén és Bad Gastein településen 20 centis a hótakaró, de máshol is 15-18 centi vastagságot mértek. Hó és szélvihar miatt, néhány napja fennakadásokat okozott a havazás Brassó környékén, a román főváros felé közlekedő vonatokkal vannak mostanában a legnagyobb gondok, Brassó és Bukarest között egy szakaszon szerdán ismét le kellett zárni a közlekedést, miután több fa a vasúti pályára borult. A fák az erős szél, valamint a rájuk esett hó súlya miatt dőltek ki.az Egyesült Államokban az időjárás leginkább januárra emlékeztet.

Korai tél Ausztriában - Fotó: Wetter.tv

Korai tél Ausztriában – Fotó: Wetter.tv

Jelentős mennyiségű hó hullott az USA-ban. Zivatarok sújtotta államok: Nebraska, Dél-Dakota, Wyoming, Iowa és Colorado. Szerint a médiában, csökkent 120 cm hó.

Jelentős mennyiségű hó hullott az USA-ban. Zivatarok sújtotta államok: Nebraska, Dél-Dakota, Wyoming, Iowa és Colorado. A média közlése szerint a lehullott hó mennyisége elérte a 120 centimétert. – Fotó: Pravda

Nálunk a keleti, délkeleti szél napközben többfelé megélénkül, néhol meg is erősödhet, zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat. A hőmérséklet délután általában 19 és 24 fok között alakul, északnyugaton lehet hűvösebb. Késő este 12, 17 fokra számíthatunk.

Itthon élvezhetjük a vénasszonyok nyarát. - Fotó: OMSZAz OMSZ előrejelzése szerint még egy darabig nem lesz szükség a téli ruhákra, a kellemes őszi idő folytatódik. Hét végi, szabadtéri programokhoz nem árt esernyőt vinnünk, fázni viszont nem fogunk.

Marad a kellemes őszi idő.

Marad a kellemes őszi idő.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top