Ünnephez méltó ruhaviselet

2017. december 22., 17:20

Az ünnepek jó hangulata lelkünk belső rendjéből fakad, amelyhez a magabiztosságot külsőnkkel teremthetjük meg. Érdemes öltözetünket gondolatban már előre megtervezni, hogy az ünnep előtti utolsó napok már csak a lényegesebb feladatok elvégzésével teljenek és ne kelljen kapkodni.

Munkahelyünkön a karácsonyi ünnep kissé összemosódik az év zárásával. Nem illik túlöltözni, viszont farmerben és nyúlós pulóverben sem célszerű megjelenni. Legjobb, ha beszélünk kollégáinkkal az öltözetről, így nem ér kellemetlen meglepetés.

Az otthoni meghitt vacsora és vendégvárás öltözetének kiválasztásához két alapvető feltételnek kell teljesülnie. Egyrészt a több fogásos ételek elkészítése mellett, fenn kell tartani a ház úrnőjének eleganciáját, másrészt pedig éppen a sürgés-forgásból adódó kényelmi szempontokat is szem előtt kell tartani. Egy elegáns nadrág, a karácsony piros, vagy zöld színeivel kombinálva, jó választás lehet.

haz urnoje

Ha mi megyünk vendégségbe, a feladat jóval egyszerűbbé válik, hiszen már ismert a vendéglátó ízlése, ehhez pedig könnyű alkalmazkodni.

vendegsegbewww.magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top