Természetesen: A szem körüli sötét karikák eltüntetése

2015. február 26., 14:18

Amikor rosszul táplálkozunk, kevés folyadékot iszunk és az életünk feszültséggel telt, megszokott életritmusunk felborult, akkor a szem körül karikák, táskák jelennek meg.
A kevés alvás és a szorongás is hozzáteszi a magáét.
Hogyan is lehet eltávolítani a szemkörnyéki sötét karikákat kémiai anyagtól mentesen, smink nélkül, természetes úton úgy, hogy közben változtatunk káros szokásainkon is?

Teafilter
termeszetesen-karikas-szem-ellen2Ez a klasszikus módszer csodákat művel: kettő, lehetőleg kamillás filterteát forraljunk fel, majd hagyjuk kihűlni, és 10 percre helyezzük őket a szemhéjra.

Fém evőkanál.
termeszetesen-karikas-szem-ellen3Helyezzünk két fém evőkanalat a hűtőszekrénybe, lehűtjük és a szem alá helyezzük, amikor felmelegszenek újra megismételjük a műveletet.

Uborka
termeszetesen-karikas-szem-ellen4Nagymamáink varázslatos megoldása a néhány szelet hűtött uborka, melyet csukott szemre, a szemhéjra kell helyezni. Lecsökkenti a duzzanatot és felfrissíti a bőrt.

Víz
termeszetesen-karikas-szem-ellen5Sok vizet kell inni. A szemkörnyéke gyakran a folyadékhiány miatt jeleznek. A kevés folyadék nem kielégítően hidratál, és ezzel párhuzamosan nátriumhiány is fellép.

Alvás
termeszetesen-karikas-szem-ellen6Az éjfél előtti alvásra szüksége van a szervezetnek, A kevés alvás és a kései fekvés egyik fő oka a sötét karikáknak.
A fenti módszerek, csak ideig-óráig csökkentik a duzzanatot, ha nem alszik eleget, a szeme táskás, duzzadt lesz.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top