Tarot – XIX. Nap

2015. november 17., 11:52

Imádom ezt a kártyát. Szeretem a kirakásokban, a látványa, az üzenete, mindig derűs mosolyt hoz a lelkembe.
Miért is?
Ki ne szeretné a napsütést, a ragyogást. A jó kedvű reggelt, amikor besüt a nap az ablakon. Fény van. A napsugár fénye maga a megvilágított út. A dolgok a helyére kerültek.
Az egység kártyája ez. Ha egységben vagy, akkor körülötted is egység van. Akkor minden a helyén van, te is, a világ is. A test, a lélek, a szellem teljes harmóniája, a beteljesedés érzése. Az önszeretetben való megérkezés. Tudod ki vagy, nincs megingás, béke van, a belső béke és megnyugvás, a csúcs. Innen nem billent ki vágy, önző érdek, vagy ördögi gonosz, csábítás, anyagban való gondolkodás. Mert a lélek a fejlődése csúcsára érkezett. Teljességben van.
Mit is jelez?
Boldogságot a kapcsolatokban, a külvilágban, szerencsés otthonteremtést, jó barátságot. Rend van mindenütt, tisztaság és igazság, nincsen ármány és hazugság, világosság van. Életöröm van.
A Nap tündöklő fénye nélkül nem fejlődne a növény, nem zöldellne az erdő, nem lennének színesek a virágok, eső után nem lenne szivárvány, nem tudnál mosolyogni, nem lenne a csontod erős, és sorolhatnám,…. egyszerűen nem lenne tartós élet.
Érzed? Merülj bele a fényébe, töltsd fel magad! A kártya is ezt mondja. Most az életed a helyén van. Boldog vagy. Célokat hoz, új világot, új erőt teremt. Merítsd bele magad a fényébe, az erejébe. Lépj az útra, melyen világít a sugara.
A Tiéd, megérkeztél, ez az útkeresés boldogsága. Egységben vagy, a kapcsolataidban, a munkádban, a hivatásodban, az egészségedben, mindenhol ragyogsz. Fontos, hogy most töltsd fel magad, fontos, hogy ezt az egységet őrizd, és vigyázd, ne hagyd kialudni a fényt. Tudd, hogy most jó helyen vagy, és rendben vagy, utadon vagy, ezt becsüld meg, tartsd meg. Óvd, figyeld, hogy az egység fennmaradjon.
Önmagad teljessége ez, és így tudsz boldogságban fürödni. A lélekfejlődés utolsó állomásához érkezel. Minden fény, már nincsen árnyék, már látod magad. Megismerheted a belső és a külső harmóniát.
Most már tudod, hogy ezt kell megtartanod, és ide érkeztél, megérkeztél, az utadon haladsz, önmagad teljességében egységben vagy.
Béke, harmónia, és szeretet, az egységben, üzeni neked a Tarot tizenkilencedik lapja.

Szeretettel és Áldással!
Dékány Erzsébet

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top