Pulóverben is hozzuk a formánkat

2014. január 20., 12:16

Azt gondoljuk, reggeli rohanás közben csak előkapunk egy pulóvert a szekrényből és máris rendben van az öltözetünk. A pulóver valóban lezser viselet, de csak látszatra nem igényel odafigyelést. A jó megjelenéshez tisztában kell lennünk azzal, hogy a kötött felső illik-e testalkatunkhoz.

alak

Alma alak
Az alma alakúak kerüljék a vastag pulóvereket. Válasszanak lehetőleg kissé bővebb, hosszú fazont, amely fenékig ér. Előnyös a hangsúlyt a nyak és a mell vonalára helyezni, amelyet a dekoltázs méretével és formájával lehet variálni.

Körte alak
A széles csípőhöz leginkább a derékig érő pulóverek illenek. A téglalap alakú, vagy kihajtott nyakú kivágás a csípő és a fenék helyett, a felső testre és az arcra irányítja a figyelmet.

Homokóra alak
A nőies alakot az övek és a kis gombok fokozzák. Kevesen büszkélkedhetnek darázs derékkal, amelyet kár lenne tönkretenni. A garbó például kifejezetten rossz választás. Minél egyszerűbb a nyak kivágása, annál jobban koncentrálódik a figyelem a derékra.

Négyszögletes alak
Legjobb választás egy passzos farmer, lezser, bő pulóverrel kombinálva. A szögletes fazont a derékban szorosan megkötött öv megtöri, segít gömbölyűbbé tenni a külsőt.

 

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top