Őszi, téli divat követőinek

2014. szeptember 9., 10:46

A 2014-2015 őszi, téli divat követőinek sok újdonságot nem kínálnak a divattervezők. Kissé több a puha, kötött ruha, és a formát tekintve, az idei szezon irányzata is látszólag a természetjárás kedvelőinek kedvez.

osz_tel 2A mintát tekintve, az egyszínű, hagyományos barna-szürke-fekete mellett, ismét előtérbe kerültek a csíkos és kockás darabok.

osz_tel 4Az elegáns kalap kedvelőinek szomorú hír, hogy idén is a kötött sapkák hódítanak, mégpedig nem feltétlenül sállal kombinálva, hanem inkább magas nyakú felsővel.

osz_tel 5Idén nadrág helyett a szoknya ajánlott, amelynek hosszát a felső mérete határozza meg. A kabátok, poncsók, vagy a szoknya aljáig takarnak, vagy azt szinte teljes egészében szabadon hagyják és derékig, vagy kissé lejjebb érnek.

osz_tel 6A lábbeli a teljes kényelemről szól és a lucskos időjárást is jól állja. Aki feltétel nélkül, a divatirányzat szerint választja ki cipőjét és csizmáját, annak sporcipőben, vagy gumicsizmában érdemes megjelennie.

Fotók:telegraph.com

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

2 hozzászólás

  1. Vajon mikor lesznek a nők nők?

    A magyar nő mindig is világhíres volt a szépsége és ízlése miatt.

    De persze mindent a sárba kell tiporni hacsak egy kicsit is felemelkedik a tömegből.

  2. Csak azt tiporják sárba, aki hagyja magát.
    A “divat” nem kötelező, az leginkább azoknak való, akiknek nincs önálló ízlésük és szépérzékük. Ők rászorulnak arra, hogy megmondják mit, mikor vegyenek fel.

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top