Nyitott tető tavasztól őszig

2015. május 25., 14:38

A nők a fürge, könnyen parkolható és jól áttekinthető autókat szeretik, és persze sokat számít a praktikum. A legkorszerűbb felszereltség nem igazán csábítja őket, sokkal fontosabb számukra a fogyasztás, a stílus, és az autó fogyasztói ára.

A férfiak azt gondolják, a nőknek kis autó való, pedig a gyengébbik nem jó része nagyon is jól érzi magát nagy autóban. Természetesen az autó vásárlása erősen pénztárcához kötött, de a nők kiváló érzékének köszönhetően, mindig sikerül megtalálni a legoptimálisabb ár-érték arányt.

2014. februártól 2015. februárig tartó időszakának részletes értékesítési adatai azt mutatják, hogy a nők elsősorban a ferde hátú kisautókat kedvelik, míg a férfiak inkább a négyajtós autókat, a kombikat és az egyterűeket (MPV) részesítik előnyben. A nők a legtöbb autót júliusban és augusztusban vásárolják, illetve a divatosabb típusokat kedvelik, míg a férfiak leginkább októberben vásárolnak autót.

A nők a kényelem mellett imádják a csillogást, nincs ez másképp az autó vásárlásánál sem, emellett a divat is erős motiváló tényező. Ha nincs gyerek, és nem kell rendszeresen több személyt szállítani, első helyen állnak a kis cabrio változatok. A nyitott tető kora tavasztól késő őszig az autózás különös élményével lep meg, persze csak ha nem esik az eső.

Ezeket az autókat nem lehet nem észrevenni. Formájukat tekintve, felcsukott tetővel is elég jól felhívják magukra a figyelmet, de még sokkal kecsesebbek tető nélkül.

Íme, néhány kedvelt cabrio típus, utánanéztünk az áraknak is.

Volkswagen New Beetle Cabrio 1.6

vw

vw 1

Új ár: 4,8 millió Ft-tól, 10 éves 2,9 millió Ft.

Opel Astra 1.8 TwinTop 

opel_twintop 1

opel_twintop 2Új ár: 7,6 millió Ft-tól, 10 éves 1,2 millió Ft.

Renault Megane CC 1,5 Cabrio

renault 1

renault 2

Új ár: 6,9 millió Ft-tól,10 éves 1 millió Ft.

Peugeot 207 cc

207 cc

207 cc 2

Új ár (207 cc) 5,3 millió Ft-tól, 10 éves 206 cc 1 millió Ft.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top