Női félelem

2014. május 20., 20:51

A nők nagy része attól fél, hogy társ nélkül marad, ezért aztán kiszolgáltatottan, méltatlan helyzetére hivatkozva szenved és többnyire másokat okol szerencsétlen sorsáért.

A felgyorsult életritmus az érzelmek világát sem kíméli. Az élvezetek minél gyorsabb megszerzése azonban a tartós, kiegyensúlyozott kapcsolatok ellen hat, amelyet nem lehet egyik pillanatról a másikra könnyedén megkaparintani. Akár félelemről van szó, akár röpke örömszerzésről, tény, hogy aki képtelen határokat szabni korunk fékek nélküli világának, annak számolni kell a kihasználás, mondjuk úgy inkább: felhasználás megalázó helyzetével. Akik görcsösen biztonságra vágynak, olcsón eladják magukat, és azt hiszik, a pillanatnyi öröm a biztonság. Ám éppen saját maguk abszolút bizonytalanságát teremtik meg.

A világ előttünk egy óriási tükör. Mindenki azt kapja, amit ad. Amit megengedünk, amit személyiségünk kisugároz, beleértve a félelmet is, visszakapjuk. Minden visszaverődik. Kegyetlenül és hatványozottan. Ám sosem késő a tükör előtt megállni, és alaposan szemügyre venni magunkat benne, megkeresni szemünk, lelkünk rég eltűnt fényét, és feltenni a kérdést: mi biztos az életedben? Jó, hogy nap, mint nap romokban heversz? Nem azért születtél e világra, hogy saját akaratodból a saját magad és a férfiak rabja légy! Nem jó így? Holnap mi vár rád? Ne keresd a kifogásokat és ne okolj másokat!

tukor_elott

Mindenkinek a szabad akaratára van bízva, hogy változtat életén. Kifogásokat keresni nem érdemes, az energia másra kell: a felemelkedésre és a minket övező liberális eszmék felszámolására, amely a nőket rabszolgaként képes terror alatt tartani.

Meleron

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

1 hozzászólás

  1. Sok igazság van benne!

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top