2023.03.27.

2 thoughts on “KIVÁLASZTOTT NÉP VAGYUNK

  1. „Zakar András könyve: A sumér hitvilág és a Biblia tételesen mutatja ki, hogy a mi ősi bölcselmi tételeinket vették át annak idején az Ószövetségbe, legtöbbször sajnos eltorzítva.”
    Sajnos nincs Zakar Andrásnak igaza ebben. A Biblia nincs „eltorzítva”. Az a baj hogy elfelejtettünk magyarul gondolkodni. Már annyira belecsavarták a magyarokat az ANYAgi életbe hogy olyanná váltunk mint a nyugati népek. Bedőlttünk a nagy hatalmaknak. Főleg a Romai Egyháznak. Mit ir a Biblia az első könyvben, a Teremtésről? „A kígyó pedig ravaszabb vala minden mezei vadnál, melyet az Úr Isten teremtett vala, és monda az asszonynak: Csakugyan azt mondta az Isten, hogy a kertnek egy fájáról se egyetek?” A kigyó ravaszabb…. és ha már tudunk magyarul gondolkodni, akor a RAVASZ szóból mit olvasunk? ZAVAR, mert az Z meg S betű mind kettő sziszegő hang. Bizony mondom hogy IGAZán már nagy ZAVARvan itt a földön.
    Azt is kéne kérdezni hogy miért CSAK az ASSZONYnak beszélt a KIGYÓ=Ó GYIK.

  2. „Fordítám én magamat és az én szívemet a bölcseségnek és az okoskodásnak tudására, kutatására és keresésére; azonképpen hogy megtudjam a bolondságnak gonoszságát, és a tévelygésnek balgatagságát.”
    „Mert aki kér, mind kap; és aki keres, talál; és a zörgetőnek megnyittatik.”
    De gyönyörűen fejezi ki. A BÖLCSESSÉG több mint a tudás, DE tudásnékül nincs bölcsesség.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük