Kiadott engedélyt az Izraeli „Duna Terasz Lakópark” megépítésére a fővárosban?

2013. február 24., 10:00

 

 

 

 

 

Hatalmas IZRAELI LAKÓPARK épül, még a Dunát is elterelik!

Mindenkitől elnézést kérek, akinek az alábbiak sértik az érzéseit!
Semmi sem áll távolabb tőlünk kulturális kreatívoktól, tőlem Kerekes Kláritól és a magyar emberektől sem, mint a rasszizmus!
Nem is írtam volna a címben, hogy HATALMAS IZRAELI LAKÓPARK, amennyiben nem ez szerepelne az Izraeli TV reklámfilmjében!
duna terasz izraeli lakopark 2
Még csak esélye sincs a Magyarországon élő magyar lakosságból senkinek sem arra, hogy ezen a hatalmas és lenyűgöző lakótelepen, amennyiben van rá elegendő pénze, ingatlant vásároljon!
Gondolj bele…. a saját hazádban egy olyan lakótelepet építenek, ahol eleve saját maguk akarnak lenni…. Még az esélyét is kizárják, hogy bárki más beférkőzzön közéjük… Még annak az esélyét sem vállalják fel, hogy az árakat úgyis csak az tudja megfizetni, aki milliárdos….
Szívesen megváltoztatom a címet! Tegyél egy ésszerű javaslatot és azonnal elfogadom!
Még a látszatát is el akarom kerülni a rasszizmusnak és köszönöm, ha segítesz a javaslatoddal!
Köszönettel és szeretettel,
Kerekes Klári
Amennyiben igaz – és miért ne lenne az – az alábbi hír, akkor jó lenne, ha a városvezetés tájékoztatná a főváros lakosságát a terv részleteiről.  Talán meg kéne kérdezni az őslakósokat is, hogy akarják e, hogy  etnikai szigetek épüljenek Budapesten. Kérdésünkkel megkerestük a főváros vezetését.
Takács András

További félinformáció, ami épp a lényegről nem tesz említést: http://epiteszforum.hu/a-dunanal-lakopark-a-racionalizmus-jegyeben

 

nemzeti.net/magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top