Karácsonyi meglepetés Lópici Gáspárnak a Vitézi Rendtől

2017. december 15., 19:50

Napokkal ezelőtt kereste meg a Vitézi Rendet írásban és telefonon is Szilágyi István művész úr (Kemény kalap és krumpliorrból Lópici Gáspár, az utca hírmondója), hogy volna-e rá lehetőség, hogy a tavaly kapott tűzifa adományt, az idén is megismételnénk, mert elfogyott a tüzelő anyaguk, nagyon fáznak és az előző télen a Vitézi Rendtől kapott minőségi tűzifa segítette át őket a kemény fagyokon, hidegen.

karacsonyi_ajandek_a_vitezi_rendtol_lopici_gasparnak2Szerencsére a segítség gyorsan jött, v. Karóczkai Ferenc budapesti hadnagy, a Vitézi Klub tagja, meghallva a kérést azonnal telefonált és intézkedett.

A hadnagy úrnak köszönhetően a mai napon házhoz szállítottuk és kézzel behordtuk a művész úrnak egy erdei m3 mennyiségű hasított bükk és tölgy tűzifát.
karacsonyi_ajandek_a_vitezi_rendtol_lopici_gasparnak3Szilágyi művész úr nagy örömmel fogadta az adományt és hálás szívvel mondott köszönetet a segítő kezeknek, v. Karóczkai Ferenc vit. hadnagy úrnak a tűzifa adományért, v. Kürtössy Ottó budapesti törzskapitány karitatív parancsnok úrnak a szállításért, és v. Mikecz András törzskapitány úrnak a háznál történő kézi pakolásért, rakodásért.
karacsonyi_ajandek_a_vitezi_rendtol_lopici_gasparnak4vitéz Mikecz András törzskapitány

www.magyarno.com

 

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top