Illegális bevándorlás- A felvidéki MKP női képviselőjelöltjeinek kiáltványa

2016. január 10., 17:54

Látjuk, hogy a szilveszteri nyugat-európai események milyen veszélyt rejtenek a családok asszonyaira, nőkre, lányokra.

Az MKP női parlamenti képviselőjelöltjeinek kiáltványa

A Magyar Közösség Pártja kezdettől fogva következetesen kiáll a migránsok ellenőrizetlen beáramlásával szemben. 2015. október 1-jén indított petíciónkkal a migránsok kötelező kvóta alapú befogadásának elutasítására is felhívtuk a figyelmet.
Aláírásgyűjtési akciónkhoz eddig már több mint 50 ezren csatlakoztak.

Úgy érezhetjük, itt, a Felvidéken biztonságban élünk, de látjuk, hogy Németországban, Franciaországban, Belgiumban, Dániában, Svédországban, Finnországban milyen problémákat okoznak a migránsok. A közelmúlt gyalázatos eseményei azt mutatják, hogy azok a migránsok nem beilleszkedni akarnak, hanem eltérő kultúrájukat, szokásaikat akarják a befogadóikra ráerőltetni. Menekültek így nem viselkednek. Európai értékeink kerültek veszélybe, melyekben a nőknek megkülönböztetett figyelmet szentelünk.

Látjuk, hogy a szilveszteri nyugat-európai események milyen veszélyt rejtenek a családok asszonyaira, nőkre, lányokra.
felvideki_kepviselojelolt_nok_kialtvanya_az_illegalis_bevandorlok_ellenMi, a Magyar Közösség Pártjának közéleti szerepet vállaló parlamenti képviselőjelöltjei kötelességünknek érezzük felhívni a figyelmet arra, hogy a biztonságot, mindennapi életünk zavartalan lefolyását meg kell védenünk.

Ezért felkérünk minden dél-szlovákiait, a lakóhelyünkön velünk együtt itt élő minden állampolgártársunkat nemzetiségi hovatartozás nélkül, hogy támogassák októberben indított petíciónkat, melynek aláírási ívei az MKP honlapjáról is letölthetők. Férfitársainkat pedig arra szólítjuk fel, hogy aláírásukkal fejezzék ki egyetértésüket a nők biztonságának szavatolásával.

Úgy gondoljuk, alapvető feladatunk a petíciót mindannyiunknak aláírni, mert kötelességünk megvédeni a nőket, lányokat, gyermekeinket, hogy a kölni, és más nyugat-európai nagyvárosokban történt elítélendő molesztáló, szexuális támadások szülőföldünkön ne következhessenek be.

Az MKP nulla toleranciát hirdet mindennemű erőszaknak, külön figyelmet szentelve a nők és a gyermekek ellen irányuló erőszak minden formájának.

Aláírók:
Az MKP parlamenti választási listájának női képviselőjelöltjei:

Basternák Ildikó, Bauer Ildikó, Beke Beáta, Bózsing Katalin, Cseri Zita, Czuczor Mária, Dúlo Ildikó, Faklen Kinga, Gergely Papp Adrianna, Geri Valéria, Hrbácsek Magdaléna, Mag Fodor Enikő, Nagy Anikó, Németh Gabriella, Neszméri Tünde, Szabó Olga, Szamos Zsuzsanna, Szarka Zsuzsa, Szvorák Zsuzsanna

Pozsony, 2016. január 10.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top