Hosszú, dús haj néhány perc alatt

2015. május 12., 10:46

A vendéghaj örök divat, őseink is pótolták ritkuló tincseiket, gyakran egész frizura költeményeket viseltek. Ma sincs ez másképp, legfeljebb a stílus és a frizura készítése változott.

Haj pótlásával dús, hosszú frizura készíthető néhány perc alatt, a haj színének azonban pontosan egyezni kell a sajáttal. Az idegen tincsek rögzítésének sokféle módja van, legegyszerűbb a vékony gumiszállal ellátott póthaj, amely pontosan felveszi a fej formáját és egész nap biztonságosan tartja a hajat. Használata egyszerű, néhány perc alatt akár kétszeresére növelhetjük a haj tömegét és hosszát.

Blond Hair.Beautiful Woman with Healthy Straight Long HairVálasszuk ki a megfelelő méretű és színű vendéghajat. Fésüljük simára mindkettőt.

Blond Hair.Beautiful Woman with Healthy Straight Long HairA saját haj színének egyeznie kell a vendéghaj színével, csak így érhető el természetes hatás.

Blond Hair.Beautiful Woman with Healthy Straight Long HairIllesszük a vendéghajat fejünkre abba a helyzetbe, ahol biztonságosnak érezzük viselését.

Blond Hair.Beautiful Woman with Healthy Straight Long HairHúzzuk át a gumiszál felett saját tincseinket. Ügyeljünk arra, hogy a gumi körvonala felett lévő saját haj mindenképpen felülre kerüljön.

Blond Hair.Beautiful Woman with Healthy Straight Long HairFésüljük simára az áthúzott hajtincseket.

Blond Hair.Beautiful Woman with Healthy Straight Long HairDolgozzuk össze, fésüljük simára saját hajunkat a vendéghajjal.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top