Gyorsan, copfosan

2014. május 16., 06:00

Reggel minden perc számít, és ki ne húzná szívesen legalább pár percre még takaróját? Csakhogy valahonnan azt a pár percet be kell hozni, hogy időben beérkezhessünk munkahelyünkre.

A frizura készítésével sok idő megtakarítható, ha rutinosan szedjük rendbe tincseinket. A lófarok örök divat és elkészítése egyáltalán nem időigényes. Ha nagyon rövid idő áll rendelkezésre, fogjuk össze hajunkat tetszőleges magasságban, kissé tupírozzuk meg és kész a reggeli “rohanós” frizura. Ha kissé több időnk van, érdemes elgondolkodni, hogyan újíthatnánk meg a klasszikus lófarok hajviseletet.

copf 1A tupírozott lófarok készítése a fejtető tupírozásával kezdődik. Oldalt szorosan fogjuk össze a hajat, majd alaposan tupírozzuk meg tincsenként a copfot. Aki a tupírozást nem kedveli, annak a második ábra ajánlott: az összefogott lófarokból egy tinccsel tekerjük körbe a hajgumit, majd alul hullámcsattal rögzítsük.

copf 2Valamivel időigényesebb tupírozást igényel a hullámos hajból készíthető copf. Az egyenes haj kedvelőinek a hajvasalóval készült lófarok elkészítése ajánlott.

copf 3A fonott copf csak azoknak a gyakorlottaknak ajánlott, akik rutinosan el tudnak végezni néhány fonást. A frizura elkészítése még nekik sem néhány perc.

 

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top