Figyelsz, Európa? Nekünk nem kellenek a liberális törvényeitek!

2013. július 14., 20:20

 

 

 

 

 

 

 

 

Az EU két befolyásos tagállamában egy hét leforgása alatt több törvényt is elfogadtak, amelyek a hagyományos európai kultúra részeként nem értelmezhetők.

1.       Angliában engedélyezték a terhesség erőszakos megszakítását;

2.       Németországban engedélyezték, azaz, már nem büntethető az állatokkal folytatott szex;

3.       Vatikán büntethetővé tette a pedofíliát és a gyerekek megerőszakolását, de a törvény nem vonatkozik a diplomáciai testületekre és nem érvényes Vatikán határain kívül;

4.       A világ bármely pontjáról származó homoszexuálisok menedékjogot kapnak az Európai Unióban.

roma

Honnan származik a sok undorító törvény? A kirobbant lehallgatási botrány után egyértelmű a válasz: Európa nem véletlenül nem adott menedékjogot Edward Snowden amerikai ügynöknek. Sok minden kiderülne. A mocsok és fertő mind az új kontinens államaiból szivárgott át alattomosan, megfertőzve az öreg kontinens államainak vezetőit, szerte hintve a liberalizmus és a lassú halált hozó globalizmus eszméit.

A történelem során minden birodalom bukását, Rómától Nagy Sándor birodalmáig, de még Weimar halálát is a demokratikus, liberális társadalmi rendszer hozta el. A tisztességes többség pedig csendesen tűr. Tessék mondani, kell a mi országunknak az Európai Unió?

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

2 hozzászólás

  1. A jövőben valószínűleg az ember állat házasság is megengedett lesz! Mit szólnának például egy ember-kutya esküvőhöz? Még az is megengedhető lenne, ha mindkét fél egynemű lenne! Az orvostudomány pedig esetleg megoldaná a hibridek születését is!
    Minotaorusz, kentaur, sellő, hárpia stb…
    Vagy talán ezeken a fázisokon már egyszer átesett az emberiség?…

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top