Férfi frizura – jól ápolt, vagy pojáca

2016. június 15., 01:00

Ízlés és igényes megjelenés kérdése hajviseletünk és annak rendben tartása. Természetesen korunk és munkahelyi beosztásunk elvárásainak is meg kell felelni, mindemellett a hajunk típusa is határt szab frizuránknak. Kétségtelen tény, hogy az elmúlt években a férfiak is szívesen időznek tovább szépségszalonokban, fodrászüzletekben, hogy a nőkhöz hasonlóan, legjobb formájukat sikerüljön megmutatni. Hogy meddig tart a jó ízlés határa, azt ki-ki maga eldöntheti, érdemes azonban elgondolkodni néhány eleve kudarcra ítélt próbálkozáson.

A haj elvesztése nem szégyen, sőt a férfiasságot hangsúlyozza! Ennek ellenére, kopaszodó férfiak gyakran igyekeznek palástolni tar fejbőrüket, hosszasan időzve azzal, hogy hajukat egyik oldalról a másikra fésülik, zselézik, lakkozzák, legrosszabb esetben haj nélküli állapotukat parókával álcázzák. Aki végképp nem tud megbarátkozni ritkuló hajkoronájával, nem kevés pénzért haj beültetéssel pótolja elvesztett tincseit.

Hagyjuk meg a hajfestés rendszeres kínzó gyötrelmeit a nőknek! Nincs annál kiábrándítóbb látvány, mint egy korosabb férfi színes (tövében őszülő) hajkoronája. Az őszülő harminc év feletti férfiak amúgy is vonzzák a női tekinteteket.

A tupírozott, berakott hajköltemények nőiesek. A szebbik nem sokkal nagyobb elismerésére számíthatunk férfias külsőnkkel, az egyszerű, rendezett, tiszta, átlátható formával.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top