Felvidék – Ötven éves a kassai Új Nemzedék

2012. november 18., 09:33

 

 

 

 

 

 

 

Az egykori Új Nemzedék tánccsoport 50 éve alakult Kassán. Ebből az alkalomból december 1-jén ünnepi találkozóra és műsorra kerül sor a Dohány u. (Strojárenská) 1. szám alatti kultúrteremben 16.00 órai kezdettel.

A Csemadok kassai szervezete értesíti az ÚJ NEMZEDÉK Együttes és Klub több, egymást követő generációjának tagjait, akik 1961/62-től a tánccsoportban, énekkarban, irodalmi színpadban és klubban tevékenykedtek, hogy a csoport megalakulásának 50. évfordulója alkalmából jelentkezzenek.


A megnyitó után az Árvácska Együttes lép fel, majd a Csámborgó Zenekar és az Új Nemzedék Énekkar, mely ma Csermely Kórusként aratja babérjait. Ezt követi a régi táncosok műsora. Az elmúlt 50 évre Szakáll László és Kolár Péter emlékezik vissza. Ezután meglepetések következnek és a tánccsoport, énekkar, irodalmi színpad és klubtagok baráti találkozója.
A találkozóra szervezési okok miatt előre kell jelentkezni. Ha valaki előzetes bejelentkezés nélkül, csak közvetlenül a műsor előtt tud megjelenni, természetesen azt is szeretettel várják, de nem biztos, hogy szavatolni tudnak számára minden szolgáltatást, ami a korábban jelentkezetteket megilleti.
Jelentkezéskor fejenként 5 Euró részvételi díjat kérnek, ami az ellátást fedezi majd. A társasági összejövetelt „batyus bál” formájában rendezik, ezért a résztvevők sós és édes apró süteményekkel, „üdítőkkel” is emelhetik az est fényét.

Jelentkezni a következő címeken lehet:
Elektronikus cím: kolar@kassacsemadok.eu Ezt a címet a spam robotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. titkarsag@kassacsemadok.eu Ezt a címet a spam robotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Levelezési cím: Csemadok VV, 040 01 Košice-Kassa, Kováčska 38.
Telefon: 00421 55 6221313, Fax.: 55 6221312, mobil.: 00421905456680, 0905 347258
A tudnivalókat kérésre írásban is megküldik.

BZ/Felvidék.ma/magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top