Fekete, a szezon divatja

2014. október 18., 10:02

A fekete örök divat, különösen az őszi-téli időszakban. A fekete, a természettel összhangban, meglehetősen komor hatást kelt, ugyanakkor gyakorlatilag minden más színnel kombinálható, tehát a kiegészítők árnyalataival a megjelenés elronthatatlan harmóniába kerül.

fekete 21A fekete ruha a szigor mellett ellenállhatatlanságot és időtlen eleganciát közvetít, ezért fekete magas sarkú cipővel ajánlott viselni.

fekete 3Csak fekete, vagy fekete-fehér? Magas, vagy lapos sarok? Farmer, vagy elegancia? A divattervezők előszeretettel kisérleteznek az ellentétekkel. A fekete kardigán minden variációhoz jól illik.

fekete 4Az eredetileg munkásnadrág, a farmer magas sarkúval elfogadhatóan elegáns viseletté, lapos sarokkal pedig lezseren sportossá válik.

fekete 6Ősszel, télen a színes táskák a szekrény mélyére kerülnek. Itt az ideje a stílusunknak megfelelő feketét beszerezni.

fekete 5A fekete komorságát a téli vakítóan fehér hó kontrasztja töri meg leginkább. A Fekete csizma – fehér kabát a szezon igazi dinamikáját közvetíti.

Jó tanács: a fekete viselete kellő körültekintést igényel, ugyanis a köztudatban ez a szín a gyász, a szomorúság, az elmúlás jelképe. A fekete üzenete valóban nem pozitív, a tetőtől talpig feketébe öltözötteket környezete negatív kisugárzásúnak ítéli meg.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top