Faadomány a Vitézi Rendtől Szilágyi István színművésznek

2017. március 12., 10:42

A Vitézi Rend idén eddig 35 családnak tudott faadományt biztosítani Fejér és Pest megyében valamint Budapesten.
A Vitézi Rend értesült Szilágyi István színművész nehéz anyagi helyzetéről és életkörülményeiről, s az első pillanattól kezdve elhatároztuk, hogy segítünk! A művész úrral történő kapcsolatfelvétel után tűzifaadománnyal segíti a Vitézi Rend Karitatív Részlege a családot.

Néhány hete több oldalon is olvasható volt a hír, hogy Szilágyi István színművész, vagy ahogy egy ország ismeri Lópici Gáspár, nehéz anyagi helyzetbe került. Az első pillanattól fogva elhatároztuk, segítünk a közkedvelt színészen és családján. A médiában látható, olvasható volt többször, hogy a legnagyobb problémát a tüzelő hiánya okozta számukra. A kapcsolatfelvételt követően 2017. március 10-én került sor a tűzifa leszállítására és átadására a művész úr budapesti otthonában.

Az átadáson a Vitézi Rend részéről jelen volt vitéz Kürtössy Ottó budapesti törzskapitány, a rend Karitatív Részlegének parancsnoka, valamint vitéz Grosch Attila székkapitány, a rend Katasztrófavédelmi Századának parancsnoka.

fa adomany a vitezi rendtőlA művész úr és felesége nagy örömmel és meghatottsággal fogadták az adományt, és nagyon köszönték a segítséget. Ottlétünk alatt vittek is belőle a tűzre.

A Vitézi Rend idén eddig 35 családnak tudott faadományt biztosítani Fejér és Pest megyében valamint Budapesten. Rendünk rendszeresen, az egész ország területén végzi karitatív tevékenységét.

“Nagyobb boldogság adni, mint kapni.” (ApCsel 20,35.)

vitéz Csűry Csaba
média és kapcsolattartásért felelős
központi őrmester

Közzétette: v. László Tünde főszerkesztő

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top