Érettségi hagyományos fekete-fehérben

2015. április 30., 09:15

Az érettségi vizsga a szolid, okos tekintetről, mintsem a kihívó öltözködésről szól. A hagyományos fekete-fehértől nem illik, és nem is érdemes eltérni, az önkifejezés ez alkalommal egyértelműen a tudásról szól.

erettsegi 1

A nagyon lezser érettségizőknek is érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen ruhát vegyenek fel az alkalomra. A rövidnadrágot, miniszoknyát, túlzottan kivágott blúzokat, a csoszogós vietnámi papucsot, balerina, vagy sportcipőt kerüljük, ezek a ruhadarabok inkább a túlzott lazaságra, a pihenésre és egyéb szabadidős tevékenységekre való összpontosításra hangolnak, mintsem felnőtté válás első nagy megmérettetésére.

erettsegi 2

Az érettségi kicsit olyan, mint a temetés. Lehet, hogy valami tudatalatti tudatmódosító hatása van a fekete-fehérnek, az viszont biztos, hogy az alkalom a külső teljes visszafogottságáról szól.

erettsegi 3

A tökéletes összhang egy jól kiválasztott fekete, vagy éppen fehér táskával teremthető meg. Igaz, írásbelin úgyis a tanterem egy megjelölt helyére kerül, szóbelire pedig egyébként sem lehet bevinni, a megjelenés harmóniája azonban így teljes.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top