Előbb a saját portánkon kellene rendet rakni !!!

2017. szeptember 10., 01:16

Mindig leragadunk a nyugati portékáknál, miközben előbb a saját portánkon kellene rendet rakni, mert addig bagoly mondja verébnek, nagyfejű.
Ahogy mondják akinek nem inge, nem veszi magára, igaz akinek az inge az is letagadja.
De miről is lenne szó, ha nem másról, mint hazánk gyalázatos élelmiszeriparáról.
A minap a NÉBIH véletlenül komoly lebuktatást végzett egy húsüzemben, ahol a csirkék a földön hevertek kisebb halmokat alkotva.

Súlyos technológiai hiányosságok miatt felfüggesztette a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszavasváriban egy baromfi vágóhíd működését a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) – közölte a hivatal szerdán az MTI-vel. Az üzem a működését a technológiai hiányosságok kijavítása után újra megkezdhette, az emberi fogyasztásra alkalmatlan termékek elszállítása és ártalmatlanítása azonban még több napig eltarthat.

A közlemény szerint a Nébih szakemberei a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, bérvágással foglalkozó baromfi vágóhíd ellenőrzésekor megállapították, hogy a fagyasztásra szánt termékeket több napig a folyosón tárolták, a vágószalagról közvetlenül a padozatra hullottak a csirkék, az emberi fogyasztásra szánt szárnyasokat a földről szedték össze a dolgozók.

A hatóság több mint 24 tonna nem nyomon követhető, jelöletlen, illetve emberi fogyasztásra alkalmatlan terméket vont ki a forgalomból. További több mint 100 tonna, selejtként megjelölt húst hatósági felügyelet mellett semmisítenek meg.

A Profit Food Kft. és a Dob-Tak Kft. vállalkozásokkal szemben milliós nagyságrendű bírság várható – tájékoztatott a Nébih. (szerk.)

 

Régen Hazánk méltó és világszínvonalú szegmense voltak az iparnak, így az élelmiszeriparnak is.

Ma egy dolog számít és ez a profit, és ha tetszik, ha nem a hazaiak élen járnak a szemét polcokra termelésében, tehát egyed és vegyed a hazait, mert hazai, az meg hogy milyen, úgy árban, mint minőségben hatodrendű.

Mindig leragadunk a nyugati portékáknál, miközben előbb a saját portánkon kellene rendet rakni, mert addig bagoly mondja verébnek, nagyfejű.

Mellékesen a nyugati élelmiszerüzemek java higiénikusabb mint a hazaiak.

A szánalmas az, hogy az ilyen cégek működési engedélyét nem vonják be végleg, mi több pár milla és minden mehet tovább.

Ez Magyarország!

Rusznyák Zsolt

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top