Életmentő kupakgyűjtés

2015. május 15., 07:12

Cseh Annácska 2011. szeptemberében született, egy nagyon eleven és életvidám gyermek, 2014. júliusában azonban hasi neuroblastomát, vagyis hasi tumort diagnosztizáltak nála. A pici lány azóta több műtéten is átesett, ám az erősebbnél erősebb kezelések ellenére áttétek keletkeztek nála, ami tovább nehezíti a helyzetét. A család kupakgyűjtésbe kezdett,hogy fedezni tudják az őssejt transzplantációt.

kupakgyujtes 2

A Vitézi Rend levele jóérzésű emberekhez:

Tisztelt  Nemzetes Hölgyek, Nemzetes Urak, Kedves Szimpatizánsaink !

Azzal az összefogási szándékkal kérünk fel mindenkit, aki egy igazán nemes  cél érdekében hajlandó tenni, hogy csatlakozzon kupakgyűjtési munkánkhoz.

Műanyag palackok kupakjait tegyük el, és erre kérjük meg ismerőseinket is.
Munkahelyünkön tegyünk ki gyűjtő dobozokat az étkezőbe, tudassuk a  többiekkel célunkat. (Ez eddig bevált módszer)
Nem kerül pénzbe, hisz használat után szemét, viszont valakinek esélyt jelent  az életre! Valóban minimális befektetett munka, inkább csak jó szándék kell  hozzá. Annácska 4 éves. Rajtunk is múlik, hogy ha felnő, milyen véleménye lesz az  emberekről, hinni fog-e a jóban, szeretetben, a magyar lélek nemességében?
Mutassunk példát! Nekünk nem csak lehetőségünk, módunk, de kimondottan kötelességünk segíteni. Ezen mozgalom 2015, június végéig tart. Eddig kell a kijelölt gyűjtőhelyeken leadni az összegyűlt kupakokat Annácska megsegítésére.

gyujtopontok

..„Bizony, mondom néktek, amikor nem tettétek meg ezeket eggyel a legkisebbek közül, velem nem tettétek meg! „…  (Jézus)

Isten fizesse meg munkájukat!

http://www.vitezirend.com/rovatok/hirek/kupakgyujtes-annacska-gyogyulasaert/

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top