Most itt vagy
Magyar Nő Magazin > címlap > Egy igazi holokauszt – Az indiánok saját földjükön, hatvan millióból nyolcszázezren maradtak

Egy igazi holokauszt – Az indiánok saját földjükön, hatvan millióból nyolcszázezren maradtak

Elmondták nekünk, hogy látjuk majd Amerikát megjelenni és eltűnni. Amerika belülről haldoklik. Azért, mert elfelejtették a tanításokat arról, hogyan éljünk a Földön.

Először van egy tisztulási szakasz, aztán következik a megújulás. Nagyon közel kerültünk ehhez az időszakhoz.

Csak néhány hetet töltünk itt a földön, aztán a lélek világába költözünk. Ha az európaiak a mi szokásaink szerint éltek volna, amikor betették a lábukat, nem pusztulna Amerika.

A fák azt lélegzik be, amit mi kilehelünk. Amit a fa kilélegez, arra van szükségünk nekünk. A víz szent. Az élőlényekkel közös a sorsunk. Amikor a földet, a vizet, a levegőt elrontják, a pusztításra az anyaföld reagál.

Meg kell tanulnunk újra hinni a lélekben. Ez az első lépés. Nem létezik vég. A végtelen maga az élet. Az életnek nincs vége.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

10 thoughts on “Egy igazi holokauszt – Az indiánok saját földjükön, hatvan millióból nyolcszázezren maradtak

  1. Körülbelül annyian maradtak mint a Vikingek , Teutonok, és a többi már az ismeretlenség homályába tűnt nép !

   1. Ők is olvadtak be bőven. Azért az avarok nem voltak 60 millióan. De biztos, hogy belőlük is gyilkoltak bőven.

 1. VÉGRE TISZTÁZNI KELLENE ÉS A TÖRTÉNELMET EHHEZ IGAZÍTANI ! “A népirtás vagy genocídium[1] bizonyos bűncselekményeknek valamely nemzeti, etnikai, faji vagy vallási csoport teljes vagy részleges megsemmisítésének szándékával történő elkövetését jelenti.”

 2. Mert a zsidók irtása nem volt elég igazi?! Vagy fáj szembenézni azzal, hogy ebben az elbaszott lelkű országban a saját honfitársaikat lövöldözték a Dunába embernek alig nevezhető nyilas férgek?! Nem Amerikára kell mutogatni, van mocsok itt is elég bőven, ahogy látom, szépen szaporodik, gratulálok hozzá! Boáááááhhhhh…..

 3. Nem volt elég igazi a holokauszt, vagy fáj az igazság, hogy a magyarok semmivel se különbek más népeknél?

 4. Kedves zsidó holokausztosok, mindenkinek van sok vaj a füle mögött! – Nektek is sok van! – Időszámitásunk elött városokat (Kánoán, JERIKO) mészároltatok le gyerekekel együtt, porig égetve! SENKI SEM MARADT BELŐLÜK! Ez nem volt holokauszt???
  Persze ezt elfelejtetik a világgal!
  De csak Ti haragudhattok???

Minden vélemény számít!

Top