Divat – Papucstippek nyárra

2015. június 6., 10:21

Ha a szandálnál létezik komplikációmentesebb viselet, akkor a papucs az. Idén nyáron különösen jó fazonok közül válogathatunk.

papucs 1

Mielőtt azonban megvennénk a szezon legjobb darabját, érdemes néhány dolgot végiggondolni. Sosem lehet kicsi vagy nagy: a rossz méretű papucs hosszú távon nagyon kényelmetlen.

papucs 3

Döntsük el, hol szeretnénk hordani! A bőrből vagy vászonból készültek ugyanis a vizes közeget nagyon rosszul bírják. Ezzel érdemes számolni.

Legalább néhány percig legyen rajtunk a boltban, ez is elég kevés, de legalább nagyjából kiderül, hogy tudjuk-e hordani, vagy kényelmetlen. Ehhez viszont mindenképpen sétálnunk kell benne, ugyanis csak így derül ki.

papucs 4

Csak tökéletesen kényelmes darabot vegyünk meg, a papucsokat ugyanis nem igazán lehet állítgatni vagy betörni. Csak olyat vásároljunk, ami kellően fogja a lábat, az ellenkezője ugyanis kényelmetlen és balesetveszélyes is.

papucs 5

Nem feltétlenül muszáj drága darab legyen, bár azoknak is meg van az előnyük. Egy minőségibb, közepes árkategóriás éppen úgy lehet divatos és kényelmes, mint egy divatpiac által felfuttatott leg-­ újabb, drága modell. Az elsődleges szempont mindig a kényelmesség és a viselhetőség legyen.

magyarno.com

Hozzászólás

Powered by Facebook Comments

Szóljon hozzá a cikkhez:

e-mail (Kötelező, de nem publikus!) A *-al jelölt mezőket kötelező kitölteni!

*


CAPTCHA Image
Reload Image
Scroll To Top